Lifestyle|20.11.2018 16:32

Η ΕΡΤ διαψεύδει τα περί Καλομοίρας στη Eurovision

Άκης Φωτόπουλος

Τέλος στα σενάρια και τις πληροφορίες περί συμμετοχής της Καλομοίρας Σαράντη στο 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ βάζει η ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα κορυφαίο στέλεχος της Δημόσιας Τηλεόρασης μιλώντας στο Ethnos.gr τόνισε ότι ουδεμία συνάντηση και συζήτηση έγινε με τη γνωστή τραγουδίστρια. Παράλληλα το ίδιο στέλεχος μας επεσήμανε ότι η πρώτη ενημερωτική συζήτηση για την Eurovision του 2019 θα γίνει στην αυριανή συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ. Όσο για τα διαδικαστικά που έχουν να κάνουν με την ελληνική εκπροσώπηση στο διαγωνισμό του Τελ Αβίβ σύμφωνα με την ΕΡΤ υπάρχει χρόνος καθώς οι όποιες αποφάσεις πρέπει να παρθούν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Εν τω μεταξύ τα γραφόμενα περί Καλομοίρας έρχεται να διαψεύσει και ο μάνατζερ της διευκρινίζοντας - μέσα από την ιστοσελίδα escxtra.com- ότι η Καλομοίρα είχε δείξει ενδιαφέρον για τον προηγούμενο διαγωνισμό καθώς συμπληρώνονταν δέκα χρόνια από την πρώτη της συμμετοχή στο θεσμό με το τραγούδι My Secret Combination, που της είχε χαρίσει την 3η θέση, αλλά τελικά δεν μπορούσε λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων.

ΕΡΤEurovision