Lifestyle|20.11.2018 21:35

Πάρις Χίλτον: Ελεύθερη και ωραία ποζάρει α λα Μέριλιν Μονρόε (pics)

Newsroom

«Χώρισαν πριν από λίγες εβδομάδες. Η σχέση τους προχώρησε πολύ γρήγορα και η Πάρις Χίλτον συνειδητοποίησε πως δεν ήταν σωστό γι’ αυτήν», δήλωσε μια πηγή στο αμερικανικό People. 

Το πρώην ζευγάρι χώρισε πριν από λίγες εβδομάδες καθώς η διάσημη κληρονόμος σκοπεύει να εστιάσει αυτόν τον καιρό περισσότερο στη δουλειά της. Θέλει να ταξιδέψει ανά τον κόσμο για να προωθήσει τα νέα αρώματα και καλλυντικά της. 

Η κληρονόμος της αλυσίδας ξενοδοχείων έκανε το πρωί της Τρίτης την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με τον χωρισμό, όπου ποζάρει ως Μέριλιν Μονρόε και στη λεζάντα γράφει: «Το αγαπημένο μου απόσπασμα της Μέριλιν Μονρόε: ‘Πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για έναν λόγο. Οι άνθρωποι αλλάζουν, ώστε να μπορείς να μάθεις να τους αφήνεις. Τα πράγματα πάνε στραβά, ώστε να τα εκτιμάς όταν πάνε καλά. Πιστεύεις στα ψέματα, αλλά τελικά μαθαίνεις να μην εμπιστεύεσαι κανέναν εκτός από τον εαυτό σου. Και μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν και μαζί με αυτά πέφτουν κι άλλα ακόμη καλύτερα».

T

Ο Κρίς Ζίλκα είχε κάνει πρόταση γάμου στην Πάρις τον περασμένο Ιανουάριο κατά την διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού στο Άσπεν του Κολοράντο. Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε κάνει τότε την πρόταση γάμου με ένα μονόπετρο 20 καρατίων, αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων. 

 

Αξίζει να αναφερθεί πως το περασμένο καλοκαίρι, το πρώην ζευγάρι είχε περάσει στιγμές χαλάρωσης, κάνοντας μπάνια και ηλιοθεραπεία σε κοσμικές παραλίες της Μυκόνου. Τα βράδια διασκέδαζαν με φιλικά τους πρόσωπα, δίνοντας το παρών σε γνωστά μπαράκια και κάνοντας βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού. 

Πάρις Χίλτονχωρισμός