Ο Snoop Dogg τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας (pics)
NewsroomΤη Δευτέρα (19/11), ο Snoop Dogg απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, τέσσερις ημέρες πριν από τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ «Doggystyle». Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο θρύλος της ραπ ευχαρίστησε την οικογένειά του «που είναι ο στυλοβάτης του» καθώς και τους Warren G, Dr. Dre και Κουίνσι Τζόουνς.
«Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θέλω να ευχαριστήσω τον εαυτό μου. Θέλω να με ευχαριστήσω που πίστεψα σε μένα. Θέλω να με ευχαριστήσω που έκανα όλη αυτή τη σκληρή δουλειά. Θέλω να με ευχαριστήσω που δεν είχαμε μέρες ξεκούρασης. Θέλω να με ευχαριστήσω που δεν εγκατέλειψα ποτέ... Θέλω να με ευχαριστήσω που είμαι πάντα εγώ. Snoop Dogg, είσαι bad m...», πρόσθεσε.
Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Κέντρο Ψυχαγωγίας «El Capitan» στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ, ήταν παρόντες ο παρουσιαστής τηλεοπτικών σόου Τζίμι Κίμελ, ο δισκογραφικός παραγωγός Κουίνσι Τζόουνς και ο ράπερ Dr. Dre.
Γεννημένος ως Calvin Broadus το 1971 στο Λονγκ Μπιτς πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα από τη μητέρα του Μπέβερλι που του έλεγε αστειευόμενη ότι μοιάζει με τον Snoopy από το κόμικ Peanuts.
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!