Lifestyle|01.09.2019 13:12

Τα ζώδια της εβδομάδας (1-7/9): Ο Σεπτέµβριος... δίνει ώθηση στα ζώδια της Γης

Newsroom

Ο Ήλιος (στην ιδεατή του τροχιά έως τις 22), ο Ερµής (έως τις 13), η Αφροδίτη (έως τις 14) αλλά και ο Αρης από το ζώδιο της Παρθένου δηµιουργούν δυναµικά ευνοϊκά τρίγωνα µε τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Πλούτωνα και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Το ξεκίνηµα του φθινοπώρου µπορεί να δώσει µεγαλύτερη ώθηση στα σχέδια των ζωδίων της Γης: Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι θα πρέπει να αξιοποιήσουν ποικιλοτρόπως τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες. Από κοντά, µε κάποια µικρότερη εύνοια όµως, Καρκίνοι και Σκορπιοί.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με την κάπως περίεργη γεύση αυτού του... ανεκδιήγητου καλοκαιριού -αφού από τις 15 Μαΐου έως τις 27 Ιουλίου τα είχατε δει σχεδόν όλα- έρχεται ο Σεπτέµβρης. Επαγγελµατικός προσανατολισµός και αναπροσανατολισµός, εργασία, συνάδελφοι, ανώτεροι, υφιστάµενοι και ανταγωνισµός. Οπως και να έχει, όµως, ο Σεπτέµβρης συγκριτικά µε τον Οκτώβρη είναι σίγουρα πιο βατός παντού. Αυτή η εβδοµάδα µάλιστα είναι λιγότερο ρευστή συγκριτικά µε την ερχόµενη που θα φιλοξενήσει µια Πανσέληνο στους Ιχθύς. Επιβάλλεται πιο σωστή φροντίδα της υγεία σας – έως τις 11 καλύτερα. Φλερτ στον χώρο εργασίας, κοινά σχέδια µε το έτερον ήµισυ; Κάτι παίζει…

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι φυσικό, αν έχετε γεννηθεί µέσα στον Απρίλη, να διακατέχεσθε από µεγαλύτερη ανησυχία τόσο για το παρόν όσο και για το άδηλο µέλλον. Ο... ανακατώστρας και απρόβλεπτος Ουρανός -βρίσκεται στο ζώδιό σαςσας επηρεάζει σε µεγάλο βαθµό. Με το ίδιο… καλάθι που φέρνει το ευχάριστο απρόοπτο, µε το ίδιο φέρνει και το δυσάρεστο. Η εβδοµάδα αυτή, όµως, όπως και µέρος της ερχόµενης έχουν ένα πολύ καλό υπόβαθρο πάνω στο οποίο µπορείτε να… χτίσετε έως και να… κεντήσετε. Κλείστε δουλειές, αγοραπωλησίες και συµβόλαια και κυνηγήστε την επιτυχία και την ευχαρίστηση. Ανετα τώρα κάνετε «οµορφιές», ενώ δεν θα µείνετε παραπονεµένοι και στον έρωτα.

∆Ι∆ΥΜΟΙ

Σπίτι, οικογένεια, χώρος εργασίας, συγγενείς, περιουσιακά. Η πυξίδα του Σεπτέµβρη -και ιδιαίτερα του πρώτου µέρους του µήναδείχνει περισσότερο προς αυτά. Φυσικά και αυτά όλα θα συσσωρεύσουν κούραση και άγχος, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να χάνετε εύκολα την ψυχραιµία και την υποµονή σας. Το πρώτο µισό του Σεπτέµβρη -που είναι και το πιο δύσκολο- διακρίνεται από ρευστότητα, πολλά έξοδα ή λιγότερα έσοδα, ενώ και η επικοινωνία και η συνεννόηση ακόµα και µε τα πιο κοντινά αγαπηµένα πρόσωπα δεν θα είναι πάντοτε εύκολη. Τώρα άλλωστε δοκιµάζονται η αναγκαιότητα, η γνησιότητα και το στέρεο σηµαντικών σχέσεων. Μην αµελείτε την υγεία σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι μου λέει ότι το πρώτο κομμάτι του Σεπτέμβρη είναι σίγουρα πιο βατό, πιο αποδοτικό και δημιουργικό, γι’ αυτό βάλτε τα δυνατά σας να το αξιοποιήσετε με όλους τους τρόπους. Αυτή η εβδομάδα μάλιστα, συγκριτικά με την επόμενη, και περισσότερο προς το μέσον της, παρέχει περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες παντού. Στην εργασία, στα οικονομικά και στο κέρδος, στην τακτοποίηση χώρων, ακινήτων και περιουσιακών, αλλά και σε δραστηριότητες που σχετίζονται με συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές και ταξίδια. Ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες. Πείτε τα και συμφωνήστε τα και στον έρωτα, γιατί τώρα όλα σε αυτό τον τομέα είναι καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Ενδοσκόπηση; Προετοιμασία; Πολλοί πλανήτες στο πιο «μυστικό», κρυφό ή απόκρυφο τμήμα του ωροσκοπίου σας. Αυτά και άλλα πολλά, όπως προσφορά προς τους «άλλους», αλλά και μπόλικο παρασκήνιο μέχρι να έρθουν τα «πράγματα» στο φως. Στο προσκήνιο τώρα. Πότε θα συμβεί πιο φανερά αυτό; Μα από τις 14 και μετά, καθώς ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σας. Προς το παρόν, πρόβες και συμμάζεμα παντού. Στην εργασία, στα οικονομικά κ.λπ., για να πάρει μπρος η καθημερινότητα. Οσοι γυρίσετε από διακοπές θα προσαρμοστείτε εύκολα και όσοι φεύγετε δεν θα είναι άσχημα. Τα μυστικά, τα κρυφά και η αναμονή εντοπίζονται και στον τομέα του έρωτα όπως φαίνεται.

ΛΕΩΝ

Υλικές αλλά και συναισθηματικές «κτήσεις» έχει αυτή η εβδομάδα. Τα χρήματα, η περιουσία, οι πηγές κέρδους αλλά και οι άνθρωποι. Τα άτομα στα οποία μπορείτε να υπολογίζετε. Αυτοί που σας αγαπούν, που σας συμπαθούν, που σας αποδέχονται και σας στηρίζουν. Με λίγα λόγια, ποια ακριβώς είναι στην παρούσα φάση η «προίκα» της τσέπης αλλά και της καρδιάς. Ο Σεπτέμβριος έχει αρκετά θετικά και όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και παρακάτω θα το διαπιστώσετε. Οργανωθείτε και κάντε γρήγορα τις επιλογές, τις βελτιώσεις, τα ξεκινήματα και τις αλλαγές εκεί που χρειάζεται. Πολλοί αρχίζετε να αξιοποιείτε ένα ταλέντο ή ένα χόμπι με οικονομικές μάλιστα απολαβές

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάπως πιο… ιπποτικός μπορούμε να πούμε ο Αύγουστος προς το τέλος του -αφού σας… έβγαλε την ψυχή έως τις 17 περίπου-, σας βάζει στον πιο… καλοπροαίρετο Σεπτέμβρη. Είναι βεβαίως νωρίς ακόμα για να μιλάμε για φθινόπωρο, μια και αυτό ξεκινάει στις 22 Σεπτέμβρη, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του -αρχή και μέσον δηλαδή- προσφέρεται αρκετά και για πολλά. Ανασκουμπωθείτε λοιπόν και μπείτε μέσα στα πράγματα με το κεφάλι. Εργασία, σπουδές, ταξίδια, αγοροπωλησίες, συμβόλαια, μετακομίσεις, ξεκινήματα και εποικοδομητικές αλλαγές πάσης φύσεως. Το εξωτερικό και οι ξένοι στα ευνοϊκά. Η ώρα του έρωτα είναι τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρόνια πολλά και καλά. Οπως ήδη έχετε διαπιστώσει από την τελευταία εβδομάδα περίπου του Αυγούστου, η φάση στην οποία βρίσκεστε είναι κάπως ιδιαίτερη. και σύνθετη, αφού συνδυάζει τη δυσκολία με το κέρδος και την κούραση με την ικανοποίηση. Καλό είναι να μην πιάσετε τώρα να… ψειρίσετε τη μαϊμού όπως το συνηθίζετε, γιατί το πιο πιθανό είναι να εστιάσετε κυρίως στα αρνητικά. Μάλιστα, η πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη είναι πιο βατή, πιο δημιουργική και αποδοτική παντού συγκρινόμενη με τη δεύτερη που θα έχει και μια πανσέληνο που σας αφορά. Σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμοί θα κριθούν περισσότερο τότε. Πράξτε τα δέοντα, λοιπόν, τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια συνέχεια των τελευταίων ημερών του Αυγούστου μοιάζει να είναι και αυτή η εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι υποχρεωτικά θα βρίσκεστε σε μια διαρκή εγρήγορση. Δεν είναι πραγματικά λίγα αυτά που θα πρέπει να φροντίσετε, ενώ οι συνθήκες όπως φαίνεται δεν είναι τόσο βολικές για εσάς. Ορισμένοι από τις 18 Αυγούστου και μετά θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και να δώσετε μια πιο δυνατή «μάχη» για να υπερασπιστείτε συμφέροντα, δικαιώματα και αγάπες. Η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι πιο πιεστική, γι’ αυτό προσπαθήστε γι’ αυτά που θέλετε περισσότερο αυτή την εβδομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήταν ο Αύγουστος που έκανε κάπως την καλή αρχή από τις 18 ή 21 και μετά, καθώς δειλά δειλά άρχισε να δημιουργεί κάποιες καλύτερες συνθή - κες και προϋποθέσεις για εσάς. Εντάξει, δεν μιλάμε για… πάρτι ευτυχίας με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στο ζώδιό σας, αλλά από… ολότελα, όπως λέει και η παροιμία, βαπτίζουμε και το μέτριο καλό. Αυτή η εβδομάδα, ιδιαίτερα από το μέσο και μετά, δημιουρ - γεί ένα καλό υπόβαθρο για πολλά θέματα και υποθέσεις. Εργασία, οικονομικά, σπουδές αλλά και σχέσεις μπορούν να προχωρήσουν πιο εύκολα και πιο αποδοτικά και ικανοποιητι - κά. Αν όχι επιτυχία στον έρωτα έως τις 11, πότε άλλοτε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα τώρα και λίγες ημέρες στη… ζυγαριά. Στο ένα τάσι της μπαίνουν οι στενές σχέσεις, αυτές που λέμε σχέσεις ψυχής ή σχέσεις ζωής. Τα απω - θημένα, οι σκοτεινές και ανικανοποίητες επιθυμίες, οι σιωπηλές «συμβάσεις» εκεί που δεν μπορούμε ή δεν επιτρέπεται να κάνουμε… επαναστάσεις. Από την άλλη, τα οικονομικά, τα περιουσια - κά, τα κληρονομικά και όλα όσα μοιραζόμαστε με τους άλλους. Συγγενικά πρόσωπα ή αγαπημένα και συμμετόχους. Ο Σεπτέμβρης δεν ανήκει στους δύσκολους μήνες και θα το διαπιστώσετε καλύτερα μετά τις 14, γι’ αυτό κλείστε τρύπες και εκκρεμότητες και ξεκαθαρίστε επαγγελματικά, οικονομικά και ερωτικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι γεγονός ότι ο Αύγουστος από τις 18 περίπου και μετά σας άρπαξε από τα… μούτρα, καθώς ξεκίνησαν να αλλάζουν ρυθμοί, συνθή - κες και καταστάσεις. Στην εργασία, στις σπουδές και σε κάποια σημαντική σας σχέση. Ο Σεπτέμβρης, παρότι σε όλη του τη διάρκεια θα είναι ποικιλοτρόπως κουραστικός, οι περισσότερες δυσκολίες συγκεντρώνονται στο πρώτο μισό του, γι’ αυτό τώρα χρειάζεται υπομονή. Εσείς μάλιστα που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζω - δίου σας οφείλετε να εξετάσετε πρόσωπα και καταστάσεις με πιο ρεαλιστική ματιά και να είστε περισσότερο προσγειωμένοι, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη. Στην εργασία, στον έρωτα και στα οικονομικά.

ζώδιαΖώδια Σεπτεμβρίου