Lifestyle|01.09.2019 13:28

Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας Ευρυδίκη - Μπόμπ Κατσιώνης (vids)

Newsroom

Η Ευρυδίκη και ο εκλεκτός της καρδιάς της Μπομπ Κατσιώνης ανέβηκαν το Σάββατο 31 Αυγούστου τα σκαλιά της εκκλησίας. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο κιθαρίστας, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης αντάλλαξαν όρκους όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης, στον Iερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς, στην Κάντζα.

Κουμπάροι στον γάμο του ζευγαριού ήταν οι δυο καλοί τους φίλοι Έλενα Γεωργανά και ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ενώ η αγαπημένη τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις κατά την άφιξή της στην εκκλησία, αφού επέλεξε στην σημαντική αυτή στιγμή της ζωής της να φορέσει ένα υπέροχο νυφικό, δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη.

Αμέσως μετά το μυστήριο έχει στηθεί ένα prive γαμήλιο party, μόνο για τους συγγενείς και τους στενούς φίλους του. Εκεί, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί όλοι μαζί με το νιόπαντρο ζευγάρι.

 

Η γνωριμία και ο έρωτας

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν λίγα χρόνια με ένα μήνυμα στο Facebook. Όπως αναφέρει το TLife, είχε να κάνει με δουλειά, αλλά ήταν σίγουρα η αρχή μιας πολύ ρομαντικής ιστορίας αγάπης. Ο Μπομπ, που ήταν από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της Ευρυδίκης είχε γράψει ένα τραγούδι για εκείνη και αυτή ήταν η αρχή της συνεργασίας τους, που εξελίχθηκε σε δυνατό έρωτα.

«Είναι ένας πολύ γνωστός μουσικός στον χώρο του, είναι στην metal σκηνή κι έχει κάνει πολλά σημαντικά πράγματα, κυρίως στο εξωτερικό. Αν δεν παρακολουθείς αυτή την μουσική, δεν τα γνωρίζεις αυτά. Μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω και κολακεύτηκα και από το μήνυμα και από τον τρόπο που με πλησίασε. Όταν βρεθήκαμε και άκουσα το τραγούδι που είχε γράψει για μένα, ενθουσιάστηκα. Συναντηθήκαμε για το τραγούδι και μετά πήγαμε πιο πέρα. Αρχίσαμε να δουλεύουμε πολύ μαζί», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη!

Το ζευγάρι, μάλιστα, λίγες μέρες πριν το γάμο του έκανε και ένα μεγάλο bachelor party, με τον Μπομπ Κατσιώνη να διασκεδάζει με τους φίλους του και την Ευρυδίκη να γλεντά ως τις πρώτες πρωινές ώρες με την κουμπάρα της και όλο το bachelorette team της.

T
T
T

Μάλιστα, πριν μία εβδομάδα και συγκεκριμένα την προηγούμενη Κυριακή, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε μια όμορφη βόλτα στην θάλασσα μαζί με τους κουμπάρους του με σκοπό να περάσουν ποιοτικό χρόνο, λίγο πριν την μεγάλη μέρα. Οι προετοιμασίες του γάμου έφεραν την Ευρυδίκη και τον Μπομπ ακόμη πιο κοντά με την Έλενα και τον Γιώργο και με την βόλτα δίπλα στο κύμα κατάφεραν να χαλαρώσουν λίγο.

Κάτι που λίγοι γνωρίζουν ο κουμπάρος του ζευγαριού, o Γιώργος Γιαννόπουλος, εκτός από καλός φίλος του Μπομπ είναι και συνεργάτης του καθώς μόλις αυτή την εβδομάδα λανσάρουν μαζί το νέο συγκρότημα του Γιώργου (και το εξαιρετικό album που έχει συνθέσει ο ίδιος).

Μπαίνοντας μάλιστα, στην τελική ευθεία, η Ευρυδίκη ανέβασε ένα post στο Instagram της αποκαλύπτοντας πως «μετρά αντίστροφα» για το γάμο! Από την άλλη, ο μέλλοντας σύζυγος της τραγουδίστριας δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τη γυναίκα της ζωής του, με αφορμή την επέτειο τους! Βλέπεις εχθές το ζευγάρι που αναμένεται να παντρευτεί σήμερα έκλεισε τέσσερα χρόνια σχέσης!

ΕυρυδίκηγάμοςΜπομπ Κατσιώνης