Lifestyle|02.09.2019 09:26

Τα ζώδια σήμερα (Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου): Χτίζοντας κάτι νέο σε αρνητικά συναισθήματα

Newsroom


Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία μπορούμε να επωφεληθούμε από την αναζήτηση νέων γνωριμιών και την επέκταση του κοινωνικού δικτύου μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα εκδηλώνουμε αρνητικά συναισθήματα σε καταστάσεις και ανθρώπους προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά ή να χτίσουμε κάτι νέο.

Ακολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη. Τον ζωδιακό κύκλο ανοίγει ο Κριός με τελευταίο τον Ιχθύ και η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το ενδιαφέρον σου κινείται σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες και το ταίρι σου είναι άκρως σημαντικές για εσένα. Καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις επιθυμητές ισορροπίες, παράλληλα όμως να εκφράσεις αυτά που νιώθεις γιατί έχεις την τάση να τα καταπιέζεις. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει την ένταση, τις ανασφάλειες και την ανάγκη να κυριαρχήσεις, κάτι που θα δημιουργήσει έντονες προστριβές και αντιπαραθέσεις αν δεν καταφέρεις να το χαλιναγωγήσεις. Δείξε προσοχή και σε οικονομικά ζητήματα καθώς οι δυσκολίες θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα απέφυγε τις τάσεις χειρισμού και εξουσίας προς το/η σύντροφό σου για να καταφέρεις να διατηρήσεις την καλή ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, οι επιβλητικές διαθέσεις όμως θα προκαλέσουν εμπόδια στην εξέλιξή της.  

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και αντιμετωπίζεις έντονα την καθημερινότητα καθώς το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο και δεν αποκλείεται να έχεις επωμισθεί διάφορες αγγαρείες στη δουλειά. Η γκρίνια και η επικριτικότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στο συναδελφικό περιβάλλον γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τις περιορίσεις. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει την ένταση και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβληθείς σε συναδέλφους θέλοντας να περάσεις την άποψή σου για εργασιακά θέματα, κάτι που θα οδηγήσει σε αντιδικίες. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε είδους ένταση.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα το άγχος και πιθανές αντιπαραθέσεις στη δουλειά δεν δημιουργούν την καλύτερη ατμόσφαιρα για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η κυριαρχεί η εσωστρέφεια και η κούραση και δύσκολα θα επικεντρωθείς στον έρωτα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και νιώθεις πιο όμορφα από ποτέ καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία και να απολαύσεις άκρως αισθησιακές και ερωτικές στιγμές. Η διασκέδαση είναι προτεραιότητά σου γι’ αυτό και μπορεί να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες περνώντας μοναδικά. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν βοηθά να κρατήσεις την ευχάριστη διάθεση σου και δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονη ζήλια και καχυποψία για το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις την εκτόνωση της έντασης στις σχέσεις σου διαφορετικά οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα δείξε ωριμότητα και ψυχραιμία και άφησε στην άκρη ότι εγείρει ανασφάλειες και μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως η έντονη καχυποψία και οι φοβίες σου μπορεί να προκαλέσουν εμπόδια. 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Η ανάγκη να βρεθείς με τους δικούς σου ανθρώπους είναι διάχυτη καθώς νιώθεις ότι θέλεις να έρθεις κοντά στις ρίζες σου, κάτι που σου δίνει ασφάλεια και σταθερότητα. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και καλά θα κάνεις να τη διαχειριστείς για να μην υπάρξουν προβλήματα με οικεία πρόσωπα. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το συναισθηματισμό και τις φοβίες σου και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς σε πρόσωπα της οικογένειας προκαλώντας ένταση και σφοδρές συγκρούσεις.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα οι ανασφάλειές σου κυριαρχούν και στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να προκληθούν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η φόβοι και μοναχικότητα δεν σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και νιώθεις έντονα τη διάθεση να βρεθείς με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον καθώς θέλεις να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους συζητώντας για διάφορα πράγματα. Εμπόριο, επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να προκύψουν συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει καχυποψία και διάθεση να επιβάλεις απόψεις, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τόσο τις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα όσο και πιθανές συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. 

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα η ένταση είναι στα ύψη και καλά θα κάνεις να δείξεις ψυχραιμία γιατί δεν αποκλείεται να εκφραστείς σκληρά στο ταίρι σου και να το πληρώσεις ακριβά. Αν είσαι ελεύθερος/η έντονες είναι οι ανασφάλειές σου και πιθανό είναι να επηρεάσουν αρνητικά νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Παρθένος 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και δίνεις σε όλη σου την προσοχή για να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και πιθανές οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις και να σε αγχώνουν. Το πάθος στη σχέση σου είναι κυρίαρχο, καλό βέβαια είναι να περιορίσεις πιθανή αδιαλλαξία που μπορεί να εκφράζεις στις απόψεις σου και να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανές ανασφάλειες και φόβους και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς σε έντονα με πρόσωπα που συναλλάσσεται σε οικονομικό επίπεδο, προσπαθώντας να επιβάλεις τη γνώμη σου.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα προσπάθησε να αφήσεις τις ανασφάλειες στην άκρη γιατί το πιθανότερο είναι να δυναμιτίσουν το κλίμα στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η οι φόβοι είναι πιο έντονοι από ποτέ και δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθείς στον έρωτα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις τη διάθεση να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου καθώς επιδιώκεις να επικεντρωθούν σε σένα και να ικανοποιήσουν ότι τους ζητάς. Πιθανές είναι κινήσεις σε ότι αφορά συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς είναι βέβαιο ότι ο δυναμισμός και ενεργητικότητα σου δεν σε αφήνει άπραγο. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ανησυχία και διάθεση να διαχειριστείς την οποία κατάσταση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο προκύψει με το δικό σου τρόπο, θέλοντας έτσι να εξουσιάσεις τους άλλους. Προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα αν δεν καταφέρεις να ελέγξεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και την διάθεση χειρισμού που έχεις θα προκαλέσεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, η επιβλητική σου διάθεση μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και νιώθεις την ανάγκη να μείνεις μόνος καθώς η εσωστρέφεια και πιθανή μελαγχολία κυριαρχούν. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια, κάτι που δεν σου είναι εύκολο στην παρούσα συγκυρία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την καθημερινότητα γιατί τα λάθη είναι πολύ πιθανό να προκύψουν. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί πιο δυσάρεστη διάθεση από ποτέ και δεν αποκλείεται να έχεις ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις καθημερινές σου σχέσεις ή σχέσεις με συναδέλφους. Καλά θα κάνεις να δείξεις ψυχραιμία και να μην παρασυρθείς από τον έντονο συναισθηματισμό.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα τα απωθημένα που κρύβεις μέσα σου έρχονται την επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν δυσάρεστα την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου. 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και περνάς ιδιαίτερα ευχάριστα με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος γι’ αυτό και επιδιώκεις να βρεθείς μαζί τους. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σταθούν δίπλα σου σε διάφορα σχέδια που έχεις. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονη καχυποψία, ανάγκη επιβολής και ελέγχου κυρίως σε φιλικά πρόσωπα και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς μετωπικά με όποιον θεωρείς ότι δεν μπορείς να χειριστείς με τον τρόπο που επιδιώκεις. Καλό είναι να προσέχεις γιατί οι αντιδράσεις στη συμπεριφορά σου αυτή θα είναι έντονες.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μην αφήσεις στόχους και πιθανές φιλοδοξίες που έχεις να μπουν ανάμεσα σε σένα και το/η σύντροφό σου, οι ανασφάλειές σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, η ανάγκη όμως να επιβληθείς θα καθορίσει την πορεία της.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και ασχολείσαι κυρίως με θέματα καριέρας, υποχρεώσεις και ευθύνες που έχει αναλάβει και μπορεί να σε αγχώνουν. Εμπιστεύσου τις δυνατότητές σου, δείξε εργατικότητα και συνέπεια και είναι βέβαιο ότι θα αναγνωριστεί η προσπάθειά σου. Σημαντικό είναι να αποφύγεις εντάσεις με ανώτερους σου καθώς δεν θα βοηθήσουν την προσωπική σου εξέλιξη. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δίνει την ανάγκη να επιβληθείς και να ελέγξεις καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο, αυτό όμως θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και οι συγκρούσεις είναι προ των πυλών.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι νευρικότητα που σου δημιουργούν μπορεί να εκτονωθεί στη σχέση σου με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, γεγονός είναι όμως ότι η καχυποψία σου θα παίξει ανασταλτικό ρόλο στην εξέλιξή τους.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η αισιοδοξία εξακολουθεί να βρίσκεται στα ύψη καθώς νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να πετύχεις αυτά το θέλεις. Η διασκέδαση και ο έρωτας κυριαρχούν και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις στιγμή να βγεις και να ξεφαντώσεις με παρέες και πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει εμμονές και φανατισμό σε απόψεις που μπορεί να εκφράσεις και αυτό να σε φέρει σε σύγκρουση με πρόσωπα στις πορείες που θα βρεθείς.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά

Σήμερα προσπάθησε να μην επιτρέψεις σε φόβος και τάσεις επιβολής να εκδηλωθούν στη σχέση σου γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, όμως η διάθεσή σου δεν είναι η κατάλληλη για φλερτ.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η ένταση είναι διάχυτη, καθώς νιώθεις τους φόβους και τα απωθημένα που έχεις κρυμμένα μέσα σου να σε κατακλύζουν. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις σε απασχολούν έντονα καθώς θέλεις να πραγματοποιήσεις κινήσεις που μπορούν να αποδώσουν για εσένα τα μέγιστα. Το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και την καχυποψία που νιώθεις και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα στις μεταξύ σε σχέσεις.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα άφησε τη ζήλια στην άκρη γιατί τα πιθανότερο είναι να συγκρουστείς μετωπικά με το/η σύντροφό σου, κάτι που θα του κοστίσει πολύ στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εσωστρέφεια και οι φοβίες δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε ακόμη

Ταρώ αισθηματικές προβλέψεις για την εβδομάδα 2 ως 8/9/2019

ζώδιαζωδιακός κύκλοςΖώδια Σεπτεμβρίου