Lifestyle|03.09.2019 10:21

Τα ζώδια σήμερα (Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου): Οικονομικά ζητήματα δημιουργούν εκνευρισμό

Newsroom

Μετά από ένα πολυτάραχο καλοκαίρι, ο Σεπτέμβριος φαίνεται σαν όαση αλλά χρειάζεται να προσέχουμε καθώς έχει κι αυτός τις παγίδες του, ιδιαίτερα στα ερωτικά ζητήματα. Ο μήνας αρχίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο να πραγματοποιεί διευκολυμένη αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο να μπαίνει ως σφήνα ανάμεσά τους για να δώσει τη λύση του, σχηματίζοντας τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Την ίδια στιγμή η Αφροδίτη πραγματοποιεί ένα τετράγωνο με τον Δία. Φαίνεται ότι τώρα ήρθε η στιγμή να σοβαρευτούμε σε σχέση με τις ανάγκες μας και με τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να τις καλύψουμε, συναισθηματικά ή μη. Παράλληλα, οφείλουμε να αναλάβουμε την ευθύνη των επιλογών μας και να διαχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι για να κρατήσουμε στη ζωή μας το ένα και μοναδικό ταίρι που θα μας κάνει ευτυχισμένους.

Ακολουθούν οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη. Τον ζωδιακό κύκλο ανοίγει ο Κριός με τελευταίο τον Ιχθύ και η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα.

Διαβάστε ακόμα: Τα ζώδια της εβδομάδας (1-7/9): Ο Σεπτέµβριος... δίνει ώθηση στα ζώδια της Γης


Κριός 
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις φόβους και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν εκνευρισμό.  Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο, εκμεταλλεύσου το ένστικτό σου καθώς θα αποδεχτεί αλάνθαστο. Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει ακόμα περισσότερο τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο.  Ιδιαίτερη προσοχή καλό είναι να δείξεις σε ό τι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς πιθανές σπασμωδικές αντιδράσεις θα προκαλέσουν έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που θα δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση.
Σήμερα καχυποψία, ζήλια και απωθημένα μπορεί να εκτονωθούν με βία στο ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει συναισθηματικό σεισμό. 

Ταύρος
Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι για να διασφαλίσεις τις ισορροπίες μπορεί να υποχωρήσεις σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν, καλό είναι βέβαια να το αποφύγεις. Η αντίθεση της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές συνθήκες με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου, καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί δεν αποκλείεται η ένταση να προκαλέσει  προστριβές και απόσταση με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.
Σήμερα απέφυγε να γίνεις εριστικός με το ταίρι σου γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου, καλό είναι να είσαι μετρημένος γιατί μπορεί να φύγει το ίδιο ξαφνικά.

Δίδυμοι
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα καθημερινότητας ή αγγαρείες στη δουλειά που φορτώνουν το πρόγραμμά σου και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και νευρικότητα. Καλό είναι να περιορίσεις πιθανή επικριτική διάθεσή σου γιατί θα επηρεάσει έντονα τις συναδελφικές σχέσεις.  Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά μπροστά σου και πάλι ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν που θα εκτοξεύσουν τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς μετωπικά σε εργασιακό επίπεδο, κάτι που θα προκαλέσει προβλήματα στην επίλυση των όσων σε απασχολούν.
Σήμερα  το άγχος και η ένταση της καθημερινότητας μπορεί να εκτονωθεί στην προσωπική σου ζωή με δυσάρεστα αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε αιφνιδιάσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, η νευρικότητα που σε διέπει να προκαλέσει εμπόδια. 

Καρκίνος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη χαρά και τη διάθεση να ζεις την κάθε στιγμή της ζωής.  Επικεντρώνεσαι στο να περάσεις όμορφα με την παρέα και το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία, να διασκεδάσεις, να ξεφύγεις από τα τετριμμένα.  Εκδηλώνεις άμεσα και έντονα τα συναισθήματα σου, είναι προτιμότερο όμως να περιορίσεις  πιθανό εγωισμό που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στην προσωπική σου ζωή. Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει είναι την ένταση κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με το ταίρι σου, κάτι που θα δημιουργήσει η ψυχρότητα στη σχέση.
Σήμερα  ο εκνευρισμός είναι στα ύψη και καλό είναι να τον διαχειριστείς για να αποφύγεις τις συγκρούσεις  με το ταίρι σου που θα κοστίσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικοί έρωτες έρχονται για να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά η ζωή σου, καλό είναι να μην επενδύσεις ευθύς εξαρχής. 

Λέων
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την οικογένεια ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν.  Η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τους οικείους σου είναι μεγάλη καθώς είναι αυτή που σου χαρίζουν τη ζεστασιά και τη σταθερότητα που αποζητά.  Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει τη νευρικότητα κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη σύγκρουση με πρόσωπα από την οικογένεια δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα και οδηγώντας τις σχέσεις σε απομάκρυνση και ψυχρότητα.
Σήμερα  η νευρικότητα καλά κρατεί και καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, διαφορετικά να δημιουργηθεί εκρηκτικό κλίμα  στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κυκλοθυμία και εκνευρισμός πιθανά να μη σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

Παρθένος
Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου είναι έντονη.  Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς έχει τη διάθεση να συζητήσεις μαζί τους  και να περάσεις όμορφες στιγμές. Εμπορικά ζητήματα και επικοινωνιακές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο, εκμεταλλεύσου τη γρήγορη σκέψη και τα επιχειρήματα που μπορείς να εκφράσεις για τις καλύτερες δυνατές εξελίξεις.  Η αντίθεση της με τον Ουρανό  στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα που είχες στις συναλλαγές σου, κάτι που είναι αρκετό για να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.  Προσοχή στις σχέσεις γιατί η ένταση θα προκαλέσει συγκρούσεις.
Σήμερα  η νευρικότητα που σε διέπει επηρεάζει και το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες προστριβές που θα προκαλέσουν δυσάρεστες εξελίξεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου, εκμεταλλεύσου τις στιγμές και προσπάθησε να διαχειριστείς την ένταση.

Ζυγός
Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και προσανατολίζεσαι στο να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και πιθανές οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχει. Η διάθεση για να απολαύσεις τη μικρά πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν μπορεί να σε οδηγήσει σε σπατάλες και περιττά έξοδα που αργότερα θα μετανιώσεις, καλό είναι να ελέγξεις αυτή σου ζητάει την τάση.  Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που να σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια και εκνευρισμό και να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που πιθανά συναλλάσσεσαι σε οικονομικά ζητήματα.  Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στην προσωπική σου ζωή γιατί δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο ταίρι σου.
Σήμερα οι ανασφάλειες εκδηλώνονται με απολυτότητα και εριστική διάθεση και μπορεί να δημιουργήσουν συγκρουσιακές διαθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσωπικοί φόβοι και νευρικότητα δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθείς στον έρωτα.

Σκορπιός
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και εκδηλώνεις άμεσα και δυναμικά συναισθήματα ή απόψεις, κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Επιδιώκεις να γίνουν κατανοητές οι επιδιώξεις σου από το ταίρι και τους συνεργάτες σου ευελπιστώντας ότι θα μπορέσουν να σε ικανοποιήσουν.  Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέες συνεργασίες, δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες προς θετική κατεύθυνση. Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει ένταση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιδράσεις στις απαιτήσεις σου ή να σε αιφνιδιάσουν σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.  Προσοχή γιατί δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα θα προκύψει η ψυχρότητα.
Σήμερα καλά θα κάνεις να μετριάσεις τις πιθανές εγωιστικές τάσεις γιατί οι αντιδράσεις του/ης συντρόφου σου θα είναι έντονες και θα σε ξαφνιάσουν αρνητικά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου, καλό είναι να δώσεις χρόνο γιατί δεν αποκλείεται να σε αιφνιδιάσει και αρνητικά. 

Τοξότης
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και σε κατακλύζει η διάθεσή του να απομονωθείς και να βιώσεις τον έντονο συναισθηματισμό που έρχεται στην επιφάνεια.  Πιθανές φοβίες, απωθημένα και πληγές του παρελθόντος τριγυρίζουν στο μυαλό σου και δεν είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.  Η αντίθεσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικά ζητήματα στην καθημερινότητα που θα οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και συγκρούσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.  Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στη δουλειά γιατί η ένταση καραδοκεί. 
Σήμερα συναισθηματισμός και νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή  δείξε ωριμότητα για να αποφύγεις τα προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η     πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν ξαφνικά και να  εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη.

Αιγόκερως
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και νιώθεις έντονη την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα  να εκφράσεις επαναστατικές απόψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις, θεωρώντας ότι μπορούν να γίνουν κατανοητές και αποδεκτές. Στόχοι και φιλοδοξίες μπορεί να τεθούν από κοινού και να  υπάρξουν θετικά βήματα προς την επίτευξή τους.  Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές σε σχέδια που έχεις ή αιφνιδιαστικές συγκρούσεις με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα προκαλέσουν ένταση και νευρικότητα.  Δεν αποκλείεται να προκύψει και ψυχρότητα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους.
Σήμερα  η συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να εκδηλωθεί στο ταίρι σου, πιθανές διαφωνίες σε κοινά σχέδια θα προκαλέσουν κόντρες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε αιφνιδιάσει, πιθανό είναι η πορεία της να είναι ασταθής.

Υδροχόος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις υποχρεώσεις και ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που αυξάνει το άγχος που νιώθεις.  Είναι σημαντικό να δείξεις τις ικανότητές σου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να καταφέρεις να εξελιχθείς σε ανώτερο επίπεδο.  Προσπάθησε να μην αντιπαρατεθείς με ανώτερος ή σημαντικά πρόσωπα για την καριέρα σου βάζοντας εμπόδια στην ανέλιξη σου. Η αντίθεση της με τον Ουρανό  στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικές καταστάσεις  που θα ανατρέψουν επαγγελματικά σχέδια ή την εξέλιξη υποθέσεων που έχεις  εκτοξεύοντας την ένταση  στα ύψη.  Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.
Σήμερα  η νευρικότητα λόγω επαγγελματικών προβλημάτων δεν πρέπει να εκτονωθεί στην προσωπική σου ζωή ανοίγοντας παράλληλα μέτωπα.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ιχθύες
Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και νιώθεις πιο χαρούμενος και αισιόδοξος από ποτέ, κάτι που γίνεται εμφανές άμεσα στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον και σε πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή. Σπουδές, σεμινάρια, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί να σε απασχολήσουν, εκμεταλλεύσου προτάσεις που πιθανά να σου δοθούν για να ανοίξεις τα φτερά σου. Η αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες που θα ανοίγουν νέους δρόμους για εσένα.  Δείξε προσοχή σε παρέες και συζητήσεις που θα συμμετέχεις γιατί οι διαφωνίες μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες με δυσάρεστα αποτελέσματα.
Σήμερα  φρόντισε να κάνεις κάτι  πρωτότυπο ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα με το ταίρι σου γιατί δεν αποκλείεται διαφορετικά  να υπάρξει ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα  εκτόξευση τον ερωτισμό στα ύψη.

αστρολογικές προβλέψειςζωδιακός κύκλοςζώδιαΖώδια Σεπτεμβρίου