Lifestyle|03.09.2019 14:00

Jennifer Lopez: Κάνει pole dancing και τη χρυσοπληρώνουν οι πελάτες (vid)

Newsroom

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έχει φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι θαυμάζουν τη φωνή της, ενώ κάποιοι άλλοι αποθεώνουν το καλλίγραμμο κορμί και τις χορευτικές ικανότητές της. Εξάλλου, οι σμιλεμένοι και καλογυμνασμένοι γλουτοί της υπήρξαν για χρόνια αντικείμενο συζήτησης, πριν ακόμη η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας.

Αυτή τη φορά, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας την να κάνει pole dancing για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, με τίτλο «Hustlers». Σύμφωνα με το σενάριο, η 50χρονη Λατίνα και τα μέλη της χορευτικής της «συμμορίας» έχουν βάλει στο μάτι τα πορτοφόλια των ανδρών που εργάζονται στην Wall Street.

«Η ταινία είναι μια συγκινητική ματιά στις γυναίκες και τους άνδρες, στους ρόλους των φύλων μας, σε αυτό που αποτιμά την αξία μας, αυτό που μας έχουν πει σε κάθε ταινία, τηλεοπτική εκπομπή, σε κάθε γωνιά του πολιτισμού ότι είναι η αξία μας», είχε δηλώσει στο παρελθόν η σκηνοθέτρια και σεναριογράφος του «Hustlers», Lorene Scafaria.

T
T

Ανάμεσα στις πολλές συμπρωταγωνίστριές της είναι οι Cardi B, Keke Palmer, Contance Wu και Julia Stiles. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου. 

Τζένιφερ Λόπεζpole dancing