Lifestyle|04.09.2019 14:18

Φιλίτσα Καλογεράκου: Υβριστική επίθεση στην ηθοποιό για τον σκύλο της

Newsroom

Υβριστική επίθεση επειδή... έβγαλε βόλτα τον πιστό της σκύλο Ρούντι, δέχθηκε η γνωστή ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου. Η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram το περιστατικό.

«Άι στο δι@ολο και εσύ και το κ@λόσκυλό σου. Μου μάθατε τώρα όλες με ένα σκυλάκι στο χέρι... Μόδα είναι θα περάσει» της φώναξε μια κυρία μεγάλης ηλικίας στο δρόμο. Όπως τόνισε η Φιλίτσα Καλογεράκου σε βίντεο στα Instastories, τόσο η ίδια όσο και ο Ρούντι δεν ενόχλησαν τη συγκεκριμένη κυρία, ενώ η ηθοποιός δεν θέλησε να απαντήσει και δώσει συνέχεια στο θέμα, αλλά το ανέφερε γιατί την σόκαρε αυτή η ξαφνική φραστική επίθεση.

Η Φιλίτσα έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην κωμική σειρά του Mega «Μαρία η Άσχημη» (2007-2008), στην οποία είχε τον ρόλο της κακιάς, δηλαδή της «Μαρκέλλας Στεφανέλλη». Αρχικά, είχε περάσει από κάστινγκ προκειμένου να πάρει εκείνη το ρόλο της «Άσχημης» (Αγγελική Δαλιάνη), ωστόσο έγινε η Μαρκέλλα.

  

Φιλίτσα Καλογεράκουσκύλοςεπίθεση