Lifestyle|05.09.2019 12:51

Britney Spears: Ο πατέρας της κατηγορείται για κακοποίηση - Θύμα ο 13χρονος γιος της

Newsroom

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση ότι ο Jamie Spears, πατέρας (και μάνατζερ) της διάσημης τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Βritney Spears), κακοποίησε τον 13χρονο γιο της. Την καταγγελία - σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ - έκανε ο πατέρας των αγοριών Kevin Federline, ο οποίος βρέθηκε στις 25 Αυγούστου στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε πως ο πρώην πεθερός του χτύπησε τον γιο του, Sean. Πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας της ποπ σταρ έσπασε μια πόρτα προκειμένου να φτάσει στον εγγονό του και να τον αρπάξει, αλλά το παιδί δεν φαίνεται να έχει τραύματα ή μελανιές.  

Το περιστατικό έλαβε χώρα μία μέρα πριν από την κατάθεση της αναφοράς του πατέρα στην αστυνομία και ενώ τα δύο παιδιά ήταν υπό την κηδεμονία της Britney. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, o Federline έχει πλέον το 70% της κηδεμονίας των δύο γιων που έχει αποκτήσει με την Britney, του 13χρονου Sean και του 12χρονου Jayden. Η Spears και ο Federline ήταν παντρεμένοι από το 2004 μέχρι το 2007 οπότε και απέκτησαν δύο γιους.

Ο Federline το 2013 ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε άλλα δύο παιδιά, ενώ έχει δύο ακόμα από προηγούμενες σχέσεις του. Η Μπρίτνεϊ, από την άλλη, είναι γνωστό πόσο κοντά είναι στον 67χρονο πατέρα της, ο οποίος είναι όχι μόνο ο απόλυτος διαχειριστής της περιουσίας της αλλά και των προσωπικών της ζητημάτων από όταν εκείνη μπήκε στην απεξάρτηση το 2008.

(copyright: APimages)

Η Spears σχετικά πρόσφατα έπαθε νευρικό κλονισμό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική όταν έμαθε ότι ο πατέρας της είναι σοβαρά άρρωστος.

Στο πλαίσιο όλων αυτών των δημοσιευμάτων για την ευαίσθητη ψυχική της κατάσταση, η Μπρίτνεϊ αντέδρασε... βάφοντας τα μαλλιά της καστανά και δείχνοντας το αποτέλεσμα στους followers της στο Instagram:

T

Τον περασμένο Νοέμβριο η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια είχε «παγώσει» τις εμφανίσεις τού σόου της στο Λας Βέγκας για να τον φροντίσει και να είναι κοντά του. Τον Ιανουάριο έγραψε σχετικά στο Instagram: «Πριν από δύο μήνες, ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε και παραλίγο να πεθάνει. Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε ζωντανός, αλλά έχει ακόμα έναν μακρύ δρόμο μπροστά του. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή».

Η Μπρίτνεϊ ξεκίνησε να κυνηγά το όνειρό της σε ηλικία 15 ετών συμμετέχοντας σε οντισιόν και ηχογραφώντας demos. Η πρώτη φορά που η Σπίαρς είχε μπει σε ψυχιατρική κλινική ήταν πίσω στο 2007, όταν ξύρισε το κεφάλι της και επιτέθηκε στους παπαράτσι με μία ομπρέλα.  Αφού είχε ξυρίσει το κεφάλι της μετά από 2 μέρες μπήκε μόνη της σε κλινική αποτοξίνωσης για τον εθισμό της στο αλκοόλ. Aπό το 2016 έχει δεσμό με το περσικής καταγωγής μοντέλο, Σαμ Αγκσάρ.

Μπρίτνεϊ Σπίαρςκακοποίηση παιδιών