Lifestyle|21.11.2018 11:38

Καλπάζει σε πωλήσεις το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα (pics)

Newsroom

Με γρήγορους ρυθμούς ξεπουλάει το πολυδιαφημισμένο βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα, «Becoming» στις ΗΠΑ. Ο ρυθμός πωλήσεων στις χώρες της Βόρειας Αμερικής την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του έφτασε τα εννέα αντίτυπα το δευτερόλεπτο, κατακτώντας την πρώτη θέση στον κατάλογο των πιο ευπώλητων βιβλιών μέχρι στιγμής το 2018.

Τα 1,8 εκατομμύρια αντίτυπα που εξέδωσε ο οίκος Penguin δεν φαίνεται να είναι αρκετά, καθώς μόνο το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας του βιβλίου πουλήθηκαν 725.000 αντίτυπα. Ο εκδοτικός έχει προγραμματίσει την έκδοση άλλων 800.000 αντιτύπων με σκληρό εξώφυλλο.

T

Από την πλευρά της η μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων στις ΗΠΑ, Barnes & Noble, ανακοίνωσε ότι το βιβλίο της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ είχε τις περισσότερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του ξεπερνώντας στη σχετική λίστα το βιβλίο Fear του δημοσιογράφου Μπομπ Γούντγουορντ με τις αποκαλύψεις για την κυβέρνηση Τραμπ και τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο.

Στις 13 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο προώθησης του βιβλίου, η Μισέλ Ομπάμα συνάντησε στο Σικάγο, την πόλη καταγωγής της, την καλή της φίλη Όπρα Γουίνφρεϊ. Είχε μάλιστα και μια έκπληξη όταν ο ίδιος ο Ομπάμα ανέβηκε στη σκηνή μαζί της για να στηρίξει τη σύζυγό του.

T

Στις 426 σελίδες του «Becoming», η Μισέλ Ομπάμα αφηγείται όλη τη ζωή της από τα παιδικά της χρόνια στο Σάουθ Σάιντ του Σικάγο μέχρι τα 8 χρόνια ως Πρώτη Κυρία στον Λευκό Οίκο.

T

Στις σελίδες του βιβλίου ανάμεσα στα άλλα αποκαλύπτει την εξωσωματική γονιμοποίηση για να αποκτήσει τις κόρες της, τη Μαλία, 20 ετών και τη Σάσα, τα προβλήματα στο γάμο της με τον Μπαράκ Ομπάμα, και ξεκαθαρίζει για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ.  

T

Η Μισέλ Ομπάμα, δηλώνει ακόμα ότι «δεν θα συγχωρέσει ποτέ» τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, επειδή αμφισβήτησε το γεγονός ότι ο σύζυγός της γεννήθηκε στις ΗΠΑ και έθεσε την οικογένειά της σε κίνδυνο, ενώ απορεί με τις γυναίκες που ψήφισαν έναν μισογύνη πρόεδρο αντί για την Χίλαρι Κλίντον.

Πρόσφατα η Μισέλ Ομπάμα έκανε και μία πολύ κομψή εμφάνιση σε φωτογράφιση του αμερικανικού περιοδικού Elle:

T
βιβλίοΌπρα ΓουίνφρεϊΜισέλ Ομπάμα