Lifestyle|21.11.2018 12:27

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Από το σανίδι στο πλατό (pics)

Αλέξης Μίχας

Τα φλας μονοπώλησαν την προηγούμενη εβδομάδα την ηθοποιό, λόγω της on camera συνάντησής της με τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη. O επιχειρηματίας παρακολούθησε την Κυριακή που μας πέρασε το «Μαριχουάνα στοπ» μαζί με τον κουμπάρο του, Αντώνη Ρέμο.

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης και οι δύο επισκέφθηκαν την Ντορέττα στο καμαρίνι προκειμένου να της δώσουν συγχαρητήρια για την ερμηνεία της στον ρόλο της Καίτης.

Παρά το γεγονός πως το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και χρόνια, είναι γνωστό σε όλους πως διατηρούν άριστες σχέσεις και φυσικά όχι μόνο λόγω των δύο γιων τους, τους οποίους υπεραγαπούν.

Άλλωστε το καλοκαίρι που μας πέρασε όλοι μαζί έκαναν ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο. Ο Κώστας Πηλαδάκης παρουσία του φωτογραφικού φακού αγκάλιασε θερμά την πρώην σύζυγό του.

Την ίδια στιγμή αποδείχθηκε πως μόνο τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις της ηθοποιού στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην αρχή της σεζόν στο «TV Έθνος». «Ναι, θα με ενδιέφερε να ξανακάνω πρωινό. Δεν ολοκληρώθηκε όπως θα περίμενε κανείς. Πάνω που είχαν αρχίσει να παίρνουν φόρα τα "Καλημερούδια", κόπηκαν λόγω των προβλημάτων που είχαν ξεκινήσει στο Mega. Τώρα που έχω κάνει και άλλα πράγματα, θα επέστρεφα με μεγαλύτερη εμπειρία στο πρωινό».

T

Πράγματι η παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση, καθώς βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για την ανάληψη της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου. «Κρίναμε πως ήταν η σωστή χρονική συγκυρία για την ενεργοποίηση της ζώνης» ανέφερε χαρακτηριστικά στέλεχος του σταθμού στο «TV Έθνος», επιβεβαιώνοντας τις προχωρημένες συζητήσεις Ντορέττας - ΑΝΤ1.

Η έναρξη της νέας πρωινής εκπομπής προγραμματίζεται για τις αρχές Δεκεμβρίου και θα έχει δίωρη διάρκεια (10.00-12.00), καθώς θα προηγείται νέα, τρίωρη (07.00-10.00) ενημερωτική εκπομπή. Η δομή που θα ακολουθηθεί θα είναι αυτή ενός κλασικού ψυχαγωγικού πρωινού μαγκαζίνο, ωστόσο θα έχει και την προσωπική πινελιά της παρουσιάστριας. Συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και για τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την Ντορέττα μπροστά από τις κάμερες, στον καναπέ αλλά και στις στήλες της εκπομπής.

Ντορέττα Παπαδημητρίου