Lifestyle|22.06.2020 17:57

James Franco: Στη Μύκονο με την εντυπωσιακή σύντροφό του

Newsroom

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο (James Franco) και η όμορφη σύντροφός του Ίζαμπελ Πάκζαντ (Izabel Pakzad) χαλαρώνουν και απολαμβάνουν τον ήλιο και την ελληνική θάλασσα στο νησί των ανέμων. Το διάσημο ζευγάρι είχε επιλέξει και πέρυσι το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων για να κάνει τις διακοπές του και απ’ ότι φαίνεται τους άρεσε πολύ.

Ο ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές του μετά από ένα δύσκολο διάστημα στη ζωή του, στο οποίο, όπως είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του στο αυστραλιανό GQ έπαθε νευρικό κλονισμό. «Δεν έχω κάνει ποτέ ηρωίνη στη ζωή μου, αλλά ακούω μαρτυρίες που μπορώ να ταυτιστώ: κόβεις τα ναρκωτικά και η ζωή σου ξαφνικά επιστρέφει να σε πνίξει. Όλα όσα απέφευγες να αντιμετωπίσεις επιστρέφουν με φόρα. Αυτό συμβαίνει και με την εργασιομανία. Όταν είσαι workaholic είσαι εθισμένος στα ωράρια και στην πίεση που δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς. Κρύβεσαι από τον φόβο, τον πόνο. Το κάνεις για να νιώσεις καλύτερα» είχε πει ο ηθοποιός.

«Έπρεπε να ξαναβρώ την ισορροπία δουλειάς και ζωής και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Όπως και κάθε εθισμός, το πρώτο βήμα ήταν να το αναγνωρίσεις, να το δεις. Νόμιζα ότι ζούσα τη ζωή που πάντα ονειρευόμουν. Όταν όμως ξύπνησα, ήμουν εντελώς απομονωμένος, συναισθηματικά ξεκομμένος, από όλους - κι από μένα. Το θέμα με την εργασιομανία είναι ότι η ίδια η κοινωνία την ευλογεί, την υποστηρίζει. Ανταμοίβουμε τη σκληρή δουλειά και κανείς δεν μας προειδοποιεί ότι πρόκειται για εθιστική, νευρωτική συμπεριφορά...» είπε σχολιάζοντας τον «εθισμό» του ο Τζέιμς Φράνκο.

Το ζευγάρι βρέθηκε και στην Μήλο, όπου η σύντροφος του Φράνκο πόσταρε μια φωτογραφία στην περίφημη παραλία Σαρακήνικο:

T

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό ηθοποιό και την 26χρονη να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη Μύκονο, περνώντας απαρατήρητοι ενώ στη συνέχεια έφυγαν με μία γουρούνα!

Τζέιμς ΦράνκοΜύκονος