Δημήτρης Ουγγαρέζος: Με τον Λιάγκα δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα
NewsroomΟ Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Secret» και μίλησε για τη σημερινή σχέση που έχει με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά κι αν θα ήθελε να έχει δική του εκπομπή.
«Δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων και προσπαθώ πάντα να κρατώ τα προσχήματα. Δεν μπορώ να είμαι στη Φαίη και το βράδυ να βγαίνω με τον Γιώργο. Αυτό είναι δική μου επιλογή. Δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα – χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τον αγαπώ», τόνισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.
Θα προτιμούσε να ήταν εκείνος το «πρώτο βιολί»; «Εγώ κάθε χρόνο χαίρομαι που έχω δουλειά. Τηλεόραση κάνουμε για τους τηλεθεατές, όχι για να θρέψουμε τη ματαιοδοξία μας. Αν εγκλωβιστείς σε αυτό, δεν θα απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Όχι δεν θα σου πω ότι έχω αδικηθεί. Απλά, καμία φορά είναι να σου κάτσει. Παράπονο δεν έχω, θα πεισμώσω. Η τηλεόραση είναι μια κοπέλα που δεν έχω ρίξει ακόμη», επισήμανε.
- Σε ασφυκτική πίεση, η κυβέρνηση ψάχνει διέξοδο: Τι θα πει σήμερα ο Μητσοτάκης - Βαρύ το κλίμα
- Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν πύραυλο στη Σαουδική Αραβία
- Αλλάζουν τα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Έρχεται rebranding με... ζητήματα σε εκκρεμότητα
- Οι Λιβανός, Αραμπατζή, Καραμανλής και Παπακώστα που έχουν σοβαρό θέμα, οι πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο και το σενάριο για κυβέρνηση ειδικού σκοπού