Lifestyle|07.09.2019 13:39

Ο Sin Boy ξαναχτυπά: Δημιούργημα του μάρκετινγκ ο Αντετοκούνμπο

Newsroom

Μεγάλο ντόρο έχουν προκαλέσει οι τελευταίες αναρτήσεις του Sin Boy για τον Παντελή Παντελίδη, τους Illuminati και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (5/9), ο νεαρός ράπερ έκανε μια σειρά από διάφορα stories στον λογαριασμό του στο Instagram, στα οποία αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους τον λόγο που αποφάσισε να αλλάξει το όνομά του. Παράλληλα, ξέσπασε κατά των Illuminati και δήλωσε πως ακυρώνει όλα τα live show του για τον Σεπτέμβριο.

Δεν δίστασε ακόμη να κάνει νέα προκλητικά σχόλια για τον Παντελή Παντελίδη, αλλά και να μιλήσει πρώτη φορά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αμφισβητώντας όλα αυτά που κατάφερε να πετύχει.

«Και ο μετανάστης που εντελώς κατά τύχη ξεκίνησε από Ελλάδα και έγινε MVP στο ΝΒΑ, είναι το καλύτερο παιδί. Έτσι λένε όλες οι διαφημιστικές καμπάνιες στην Ελλάδα που δεν άφησε ούτε μία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ήταν η αρχή και το τέλος αυτού του marketing, που εντελώς κατά τύχη έγινε MVP τόσο γρήγορα. Ένας μαύρος που νιώθει τόσο Έλληνας που έφτιαξε marketing Greek Freak».

Sin boyΓιάννης ΑντετοκούνμποΠαντελής Παντελίδης