Lifestyle|09.09.2019 17:31

Προπηλάκισαν την Τζένιφερ Λόπεζ στο Φεστιβάλ του Τορόντο - «Ντροπή σου» (vid)

Newsroom

Η Τζένιφερ Λόπεζ μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, έχοντας στο πλευρό της τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ. Η 50χρονη καλλονή παραδέχθηκε σε συνέντευξή της ότι το να μάθει να χορεύει σε στύλο για την τελευταία της ταινία «Hustlers» ήταν «ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε ποτέ να κάνω για έναν ρόλο».

Εκτός από τους θαυμαστές της, στο κόκκινο χαλί, την Τζένιφερ περίμεναν και ακτιβιστές της οργάνωσης Peta για τα δικαιώματα των ζώων. Οι ακτιβιστές φώναζαν στη Λόπεζ «Ντροπή σου» για τις γούνες ,που αρνείται να αφαιρέσει από την γκαρνταρόμπα της.

Στην ταινία πρωταγωνίστρια είναι η Λόπεζ, αλλά εμφανίζεται και η ράπερ Cardi B, η οποία όμως δεν έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα. Στο προωθητικό υλικό της νέας ταινίας η Τζένιφερ φορά για ακόμη μια φορά γούνα, κάτι που έχει εξοργίσει τους υπέρμαχους των δικαιωμάτων των ζώων.  

Δείτε το βίντεο:

Το φιλμ «Hustlers», που καταφθάνει στις αίθουσες την επόμενη εβδομάδα, αφηγείται πώς μια ομάδα με στρίπερς στη Νέα Υόρκη βάζει στο στόχαστρο πελάτες υψηλού προφίλ με στόχο το κέρδος.

 
T
T
ΤορόντοΤζένιφερ Λόπεζ