Lifestyle|21.11.2018 18:27

Η γυμνή φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ που δίχασε το Twitter

Newsroom

Πολύ πριν η Μελάνια Τραμπ απασχολήσει τoν κόσμο ως Πρώτη Κυρία της Αμερικής, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ υπήρξε μοντέλο. Δεν έκανε μακρά και επιτυχημένη καριέρα στα ανδρικά περιοδικά παρά ταύτα πρόλαβε να κάνει δυο-τρεις... προκλητικές φωτογραφίσεις.

Πίσω στο 2000, στο βρετανικό GQ η Μελάνια έκανε μια ιδιαίτερα προκλητική φωτογραφική φιέστα μέσα από το πιλοτήριο του αεροπλάνου του Ντόναλντ.

Σήμερα, 18 χρόνια μετά, η κωμική ηθοποιός και τραγουδίστρια Μπέτι Μίντλερ, πολέμιος του Τραμπ, τρολάρει το προεδρικό ζεύγος ανασύροντας μία φωτογραφία από την τότε φωτογράφιση.

Το ποστ της 72χρονης Μίντλερ στο Twitter δημιούργησε θάλασσα σχολίων για τις γυμνές φωτογραφίες της καριέρας της Μελάνια:

«Σε 15.000  ανθρώπους άρεσε αυτή η φωτογραφία της #FLOTITS, και άλλοι είπαν ότι δηλώνει ασέβεια στο πρόσωπο της “Μελάνια”. Διόρθωση: Αλλά ειλικρινά δεν την ενδιαφέρει έτσι; Νομίζω ότι μπορώ να δω τη γραμμή προσγείωσης» έγραψε με το μοναδικό της χιούμορ η Μίντλερ.

T

Η Μίντλερ συχνά τρολάρει την Μελάνια, αλλά με αυτή την ανάρτηση πολλές γυναίκες followers σχολίασαν αρνητικά τον χαρακτηρισμό «FLOTITS».