Lifestyle|22.11.2018 11:38

Μαρία Λεπίδα: Η Ελληνίδα καλλονή ξεσηκώνει τα Μις Κόσμος (pics)

Newsroom

Η Μις Ελλάς Μαρία Λεπίδα βρίσκεται στο τροπικό νησί της Sanya στην Κίνα, όπου διαγωνίζεται με καλλονές από όλο τον κόσμο για τον τίτλο της «Μις Κόσμος 2018».

Είναι μόλις 20 ετών, κατάγεται από το Λουτράκι, και δίνει τον καλύτερό της εαυτό για μια θέση στην κορυφή της παγκόσμιας ομορφιάς. 

Ο διαγωνισμός έχει πολλές δοκιμασίες για τις κοπέλες και η κάθε διαγωνιζόμενη καλείται να φανερώσει κομμάτια της προσωπικότητάς της και όχι να βασιστεί αποκλειστικά στην εξωτερική της εμφάνιση.

Μις Κόσμος το 1996 είχε στεφθεί η Ελληνίδα Ειρήνη Σκλήβα, ενώ η επίσης πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός Κορίνα Τσοπέη ήταν το 1964 νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος.  

 

Η Μις Ελλάς έχει ήδη εντυπωσιάσει και μετά από ψηφοφορία -ανάμεσα στις 120 κοπέλες του διαγωνισμού - διακρίθηκε στις 32 πρώτες υποψήφιες του «Μις Κόσμος». Η Μαρία Λεπίδα κέρδισε τις εντυπώσεις με την ενδυματολογική βοήθεια της Ελληνίδας σχεδιάστριας Τάνιας Χριστοφοράτου.

Βέβαια τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις θα έχουν τα κορίτσια το βράδυ του μεγάλου τελικού στις 8 Δεκεμβρίου, βραδιά που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Fox. 

T
T
  

Τη Μις Κόσμος 2018 θα στέψει η περσινή νικήτρια από την Ινδία, Manushi Chhillar.

T
Μαρία ΛεπίδακαλλιστείαΜις Ελλάς