Lifestyle|16.09.2019 14:41

Survivor: Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Σίμος - Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του

Newsroom

Ο Βασίλης Σίμος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του «Survivor». O γοητευτικός νεαρός ασχολείται με το modeling και τον αθλητισμό, ενώ εργάζεται και στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίου ψαριών. Μάλιστα, είναι κάτοχος του τίτλου «Mr Hellas 2018», ενώ έχει διακριθεί και στο body building.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ωστόσο, ο πρώην παίκτης του «Survivor» έκανε μία δημοσίευση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ξαφνιάζοντας δυσάρεστα τους διαδικτυακούς του φίλους. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο. Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο ίδιος ξαπλωμένος στο κρεβάτι και φορώντας μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπο. «Παραλίγο…» ήταν το σχόλιο που έγραψε, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια, τον επισκέφθηκαν αρκετοί φίλοι του για να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του. Μεταξύ αυτών ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Νίκος Κοσμάς και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE.gr, ο Βασίλης Σίμος εισήχθη σε νοσοκομείο στο Μαρούσι ύστερα από αφόρητους πόνους που ένιωθε, και αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, διαγνώστηκε με μια σπασμένη φυσαλίδα του πνεύμονα. Εσπευσμένα, λοιπόν, οδηγήθηκε στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα. Πλέον νοσηλεύεται με σωλήνα υποστήριξης στον πνεύμονα, έχοντας ξεπεράσει τον κάθε κίνδυνο.

Βασίλης ΣίμοςSurvivor