Lifestyle|22.06.2020 18:00

Διάσημα μοντέλα με τατουάζ: To Twitter απαντά στη Βίκυ Καγιά του GNTM

Newsroom

Η Βίκυ Καγιά το έχει δηλώσει πολλές φορές: δεν της αρέσουν τα τατουάζ. Αυτό το γνώριζαν οι περσινές υποψήφιες του «GNTM», αλλά και οι φετινές, που φτάνουν μπροστά στην κριτική επιτροπή του δημοφιλούς ριάλιτι ακόμα πιο «διαβασμένες», όχι όμως και διατεθειμένες να κρύψουν τα τατουάζ τους. Η δε περίπτωση της Ειρήνης από τη Λάρισα, που έφτασε στις οντισιόν αποφασισμένη να φέρει στον διαγωνισμό την ίδια και τα τατουάζ της, κάνοντας τη διαφορά, είχε ως αποτέλεσμα και την πρώτη σοβαρή διαφωνία -για τη φετινή σεζόν- ανάμεσα στην κριτική επιτροπή.

Η νεαρή αισθητικός, που έχει τατουάζ από τη μία πλευρά του σώματός της, υπερασπίστηκε την αγάπη της γι’ αυτά και εξήγησε τη φιλοσοφία της στους κριτές –γιατί δηλαδή έχει επιλέξει να έχει τη μία πλευρά της «ελεύθερη» και την άλλη «ζωγραφισμένη»– κερδίζοντας ακόμα και τον δύσκολο Άγγελο Μπράτη, που επίσης δεν αγαπά τα τατουάζ. Όμως, στην περίπτωσή της είδε κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Στο Twitter δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους φωτογραφίες, άρθρα, σχόλια για μοντέλα που έχουν κάνει καριέρα παρά τα τατουάζ τους.

τατουάζGNTMΒίκυ Καγιάμοντέλα