Lifestyle|20.09.2019 14:30

Ντένις Ρόντμαν: Η Μαντόνα μού πρόσφερε 20 εκατ. δολάρια για να την αφήσω έγκυο

Newsroom

Ο 58χρονος Ντένις Ρόντμαν (Dennis Rodman) μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Breakfast Club» και «έχυσε» όσο δηλητήριο μπόρεσε για την ποπ σταρ Μαντόνα (Madonna), με την οποία διατηρούσε δεσμό το 1993. Ο 5 φορές πρωταθλητής NBA ρωτήθηκε αν ήταν η Μαντόνα που απογείωσε τη δημοτικότητά του και η ερώτηση άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. 

Ο Ρόντμαν ξεκίνησε λέγοντας ότι ήταν εκείνος που έκανε γνωστή τη Μαντόνα, η οποία όταν έγιναν ζευγάρι έβλεπε την καριέρα της να φθίνει. «Η Μαντόνα με ήθελε γιατί ήμουν κακό παιδί», είπε. Και συνέχισε αποκαλύπτοντας ιδιωτικές τους στιγμές και αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η ποπ σταρ τού είχε προσφέρει ένα αμύθητο χρηματικό ποσό προκειμένου να την καταστήσει έγκυο.

Ανέφερε δε μία τηλεφωνική συνομιλία του στην οποία η Μαντόνα του είπε ότι έχει ωορρηξία, ενώ εκείνος τζόγαρε σε καζίνο του Las Vegas και εκείνη ήταν στη Νέα Υόρκη. «Ωραία, θα είμαι εκεί σε πέντε ώρες», της είχε απαντήσει χαρακτηριστικά ο μπασκετμπολίστας. «Η Μαντόνα τότε έστειλε ένα αεροσκάφος G5 να με πάρει. Έφτασα στη Νέα Υόρκη, πήγα στο σπίτι της, έκανα τη «δουλειά» μου, μπήκα ξανά στο αεροσκάφος και πήγα πίσω στο Las Vegas και ξεκίνησα πάλι να παίζω. Είναι αληθινή ιστορία!», ανέφερε on air ο Ρόντμαν.

T

Όταν ρωτήθηκε αν το μετάνιωσε που δεν άφησε τη Μαντόνα έγκυο, ο θρύλος των γηπέδων είπε: «Όχι, λοιπόν, η Μαντόνα θα μου έδινε 20 εκατομμύρια δολάρια αν κάναμε παιδί. Θα μου τα έδινε μόνο, όταν το παιδί γεννιόταν».

Εκπρόσωπος της Μαντόνα αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις.

T

Η Μαντόνα έκανε παιδιά με ... διακανονισμούς!

Ο Ρόντμαν υπονόησε στη συνέντευξή του πως ίσως η Μαντόνα έκανε παρόμοιο διακανονισμό με τον fitness trainer της τότε, τον Κάρλος Λεόν, με τον οποίο απέκτησαν την κόρη τους, Λούρδη, το 1996. Η Μαντόνα έχει άλλο ένα βιολογικό παιδί, τον Ρόκο, από τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie), που γεννήθηκε το 2000, ενώ από το 2006 και μετά υιοθέτησε σταδιακά 4 παιδιά από το Μαλάουι της Αφρικής.

T

Ο πατέρας του Ρόντμαν έκανε 29 παιδιά - Αυτά «είδε» η Μαντόνα και έκανε την πρόταση

Ο Ντένις Ρόντμαν έχει 3 παιδιά με δύο διαφορετικές γυναίκες. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο πατέρας του, Philander Rodman Jr., έκανε 29 παιδιά με 16 διαφορετικές γυναίκες!

T

Ντένις Ρόντμαν: «Όλοι έχουμε δαίμονες, ο δικός μου ήταν το αλκοόλ» 

Η άστατη ζωή του Ντένις Ρόντμαν, τα δύσκολα παιδικά χρόνια, οι επιτυχίες του, οι σχέσεις του και φυσικά το μπάσκετ, οι Μπουλς, ο Μάικλ Τζόρνταν, οι Πίστονς απασχόλησαν το νέο ντοκιμαντέρ (της βραβευμένης σειράς του ESPN) «30for30» που έκανε πρεμιέρα στις 10/9 στις ΗΠΑ.

«Όλοι έχουμε τους δαίμονες μας, για μένα ένας από αυτούς ήταν το αλκοόλ (σ.σ. το 2014 είχε μπει σε κέντρο απεξάρτησης). Την δεδομένη στιγμή ο μοναδικός μου δαίμονας έχει να κάνει με την προσπάθεια στον εαυτό μου να δείξω πως είμαι καλός μπαμπάς για τα παιδιά μου», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο ESPN με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ του. «Δεν ήθελα ούτε χρήμα, ούτε δόξα, αυτό που ήθελα ήταν να νοιάζεται κάποιος για εμένα και να με αγαπάει. Ίσως μέσα από αυτό το ντοκιμαντέρ ο κόσμος να με καταλάβει λίγο καλύτερα».

Ο Ρόντμαν μιλώντας παλαιότερα στην εκπομπή «Good Morning Britain» και τον Πιρς Μόργκαν ανέφερε πως θα ήθελε να δει και τον Ντόναλντ Τραμπ να συνομιλεί ειρηνικά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.  Ο Ρόντμαν αποκάλυψε ότι η φιλία του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας ξεκίνησε το 2013 και αυτό που τους ένωσε είναι το μπάσκετ.

ΜαντόναΝτένις Ρόντμαν