Lifestyle|20.09.2019 14:57

Άννα Μαρία Βέλλη: Η οργισμένη απάντηση για τον Ίψεν και τα σχόλια για την Καζαριάν

Newsroom

Εκτός από το μοντέλο Ειρήνη Καζαριάν, που δέχθηκε κριτική για τη συμμετοχή στη θεατρική παράσταση «Κούκλες», μεταξύ των πρωταγωνιστριών βρίσκεται και η Άννα Μαρία Βέλλη, γνωστή youtuber, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός με σπουδές στην υποκριτική.

Την Ειρήνη Καζαριάν σχολίασε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ενώ την άποψή του εξέφρασε και ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος. Στην χθεσινή εκπομπή του Πρωινού, οι δημοσιογράφοι σχολίασαν τόσο τη συμμετοχή της Ειρήνης όσο και εκείνη της Άννας Μαρίας σε ένα έργο γραμμένο από τον Ίψεν και το απόγευμα της Πέμπτης, η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να απαντήσει μέσα από τα Instagram Stories της.

«Κύριε Καβατζίκη και λοιποί. Με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια σας για το πρόσωπό μου και επειδή με σθένος σας παρακολούθησα να προσπαθείτε να υπερασπίσετε την τιμή του Χένρικ Ίψεν, ισχυριζόμενος πως έχετε διαβάσει και γνωρίζετε το έργο του επιτρέψτε μου να θεωρώ πως το «διαβάζω» ένα έργο δεν σημαίνει πως το κατανοώ αυτομάτως. Θα φρεσκάρω τη μνήμη σας και συνοπτικά θα σας πω πως στο κουκλόσπιτο του Ίψεν – πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το έργο «Κούκλες» στο οποίο συμμετέχω – ο Τόρβαλντ Χέλμερ είναι μία πατριαρχική φιγούρα που χειραγωγεί τη σύζυγό του Νόρα, αποτρέποντας την από να δοκιμαστεί στη ζωή, να αποτύχει και να πράξει αυτοβούλως κάνοντας την «κούκλα» στο «κουκλόσπιτο» του.

NDP - Καζαριάν Βέλλη ΚΟΥΚΛΕΣ πρόβα

Και αναρωτιέμαι δικαίως, τι ακριβώς από τα ειρωνικά σας σχόλια σχετικά με το πτυχίο μου της υποκριτικής ή τα «αυτό το κοριτσάκι δεν μπορούσε να το προστατεύσει κάποιο, γιατί δεν έμενε στο μόντελινγκ και ήθελε να καταπιαστεί με Ίψεν» και άλλα πολλά που είπατε, θεωρείται πως σας διαχωρίζει από τον πατριαρχικής μορφής ήρωα του Ίψεν; Κοιτάξτε που τελικά θα μπορούσατε κάλλιστα να ερμηνεύσετε και εσείς Ίψεν και χωρίς πτυχίο ηθοποιού!!! Με εκτίμηση, Άννα Μαρία (ένας απλός άνθρωπος που δεν τον καθορίζει το επάγγελμά του)».

O Άρης Καβατζίκης απάντησε στην Άννα Μαρία Βέλλη στον αέρα της εκπομπής:

Μετά την κριτική που δέχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν απάντησε με μια ανάρτηση στα Instastories της, όπου πόσταρε μία φράση του Άντονι Χόπκινς (Anthony Hopkins): «Δεν είναι δουλειά μου να με νοιάζει τι λέει και τι σκέφτεται ο κόσμος για μένα. Είμαι ό,τι είμαι και κάνω ό,τι κάνω. Δεν περιμένω τίποτα και δέχομαι τα πάντα».

Άννα Μαρία ΒέλληκούκλεςΕιρήνη ΚαζαριάνΧένρικ Ίψεν