Lifestyle|23.06.2020 13:02

Συγκινεί η Κάλια Ελευθερίου: «Ο πρώτος μου έρωτας έφυγε σε τροχαίο με τη μηχανή»

Newsroom

Ως γνήσια θαλασσόλυκος ταξίδεψε σε σαράντα νησιά, ενώ πλέον έριξε άγκυρα στο πάνελ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», αποδεικνύοντας στο τηλεοπτικό κοινό πως ήρθε για να μείνει. Η Κάλια Ελευθερίου περιγράφει στο «People» την περίοδο που σπούδασε στο εξωτερικό, την επαγγελματική της συνεργασία στο πλευρό του διάσημου παρουσιαστή, ενώ αποκαλύπτει για πρώτη φορά την τραγική απώλεια που της άλλαξε τη ζωή.    

Στην ηλικία των 20 και έχοντας ζήσει ήδη δύο χρόνια στο εξωτερικό, ένα τραγικό συμβάν χτύπησε την πόρτα της προσωπικής της ζωής, αλλάζοντας τα σχέδιά της ολοκληρωτικά. «Όταν πήγα στην Αγγλία είχα μια σχέση εξ αποστάσεως. Ταξίδευα Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι στην Κύπρο για να τον συναντάω και ερχόταν κι εκείνος πολύ συχνά. Αν και η απόσταση είναι δύσκολη σε μια σχέση, εμείς το προσπαθούσαμε. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Ένα πρωί του Σεπτέμβρη έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή. Είχα την "τύχη" μέσα στην ατυχία μου να μην είμαι στην Κύπρο όταν έγινε το συμβάν. Με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν. Δεν ήμουν εκεί για να το ζήσω όλο αυτό», αποκαλύπτει η Κύπρια δημοσιογράφος στη Μαρία Παπαϊωάνου. 

T

«Θα ήθελα να ερωτευτώ»

Τίποτα πάνω της δεν μαρτυρά πως έχει περάσει τα 30. Η φρεσκάδα, η ανεμελιά και το παιχνιδιάρικο χαμόγελο σε κάνουν να πιστεύεις πως έχεις απέναντί σου μια έφηβη γεμάτη όνειρα και όρεξη να τα υλοποιήσει. «Είμαι 32 χρόνων. Για τα δεδομένα της Ελλάδας είμαι μικρή, αλλά όχι για τα δεδομένα της Κύπρου. Η οικογένειά μου, ας πούμε -οι παππούδες, οι γιαγιάδες, οι θείες-, στεναχωριούνται λίγο. Συχνά μου λένε: "Αχ αυτό το κορίτσι μας δεν θα νοικοκυρευτεί ποτέ". Εγώ τους απαντάω ότι "κάνω καριέρα"», λέει γελώντας, ενώ ξεδιπλώνει τις σκέψεις της γύρω από τον έρωτα αλλά και τη δημιουργία της οικογένειας.

T

«Όταν δεν είμαι ερωτευμένη, νιώθω σαν μου λείπει κάτι. Τα τελευταία χρόνια είμαι μόνη μου και προσπαθώ αυτό το κομμάτι να το καλύψω με τη δουλειά. Θα ήθελα να ερωτευτώ, μου λείπει η συντροφικότητα. Σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, τα επαγγελματικά ακριβώς εκεί που θέλω. Θα ήθελα, όμως, να έχω μια σχέση με έναν άνθρωπο που θα μπορώ να επικοινωνώ και να περνάω καλά. Αν όμως δεν τον έχω στη ζωή μου, δεν μπορώ να σκεφτώ την οικογένεια. Δεν θέλω μόνο να κάνω παιδί, θέλω οικογένεια». Φαίνεται πως γνωρίζει ακριβώς τι επιθυμεί να έχει ένας σύντροφος ζωής. «Θέλω έναν δυναμικό άνθρωπο που να έχει όραμα και να μπορεί να με καταλάβει. Δηλαδή δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν λογιστή, που ξυπνάει το πρωί, πάει στη δουλειά, επιστρέφει σπίτι και τέλος. Θέλω οποιαδήποτε δουλειά και να κάνει να είναι φιλόδοξος. Να θέλει να εξελίσσεται». 

T
T

Δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ζηλεύει, παρόλο που έχει βιώσει την απιστία. «Έζησα την απιστία. Όχι μόνο μια φορά», λέει γελώντας. «Σκέφτομαι ότι κάπου φταίω κι εγώ. Μπορεί να έκανα λάθος επιλογές, μπορεί να έδειξα παραπάνω χαλαρή απ' ό,τι ήμουν στην πραγματικότητα ή να έκανα τον άλλον να να νιώθει ανασφάλεια. Για να φτάσει κάποιος άνθρωπος να απιστήσει, δεν φταίει μόνο εκείνος. Νομίζω ότι στην ηλικία που είμαστε, με τη ζωή που υπάρχουν γύρω μας, είναι πολύ δύσκολο να μείνουμε σε μία σχέση. Εγώ, βέβαια, δεν έχω απιστήσει ποτέ. Από τη στιγμή που επιλέγω έναν άνθρωπο στη ζωή μου, το κάνω επειδή το θέλω. Αν δεν το θέλω, δεν τον έχω».  

T
T

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής»     

ΣΚΑΪΚάλια ΕλευθερίουΓιώργος Λιάγκας