Lifestyle|23.09.2019 12:46

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Κραουνάκης για την Κονιόρδου και τη Ζορμπά (vid)

Newsroom

Το πρωί της Δευτέρας (23/9), ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει προκύψει αναφορικά με τα πνευματικά δικαιώματα, καθώς και για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Γιώργο Νταλάρα.

«Κάτω τα χέρια από τους δημιουργούς. Θα φάνε πολλή σκούπα στην κεφάλα. Οι καλλιτέχνες είμαστε ενωμένοι σε αυτό. Αυτοί είναι γελοίοι. Καθόλου δεν έχει μπερδευτεί το θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα. Το ξεμπερδέψαμε μια χαρά. Αλλά και το άλλο το αργόστροφο καράβι που είχαν εκεί, η Κονιόρδου, που τα είχε βρει με αυτή την κυρία, εξού και την είχα πει "μουλάρα" στο παρελθόν. Κατά δεύτερον, η κυρία Ζορμπά που κεντούσε το κέντημα και το άφησε στην κρίση. Από τα πνευματικά δικαιώματα πληρωνόμαστε» ανέφερε έξαλλος ο σπουδαίος Έλληνας δημιουργός.

«Μα νομίζεις πώς γεννάω χρυσάφι; Ό,τι δώσω, οπουδήποτε, θα γίνει σουξέ; Υπάρχουν παιδιά που κάνουν άλλου είδους επιτυχίες και εγώ δεν τους είμαι αναγκαίος» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης, τονίζοντας ότι τα τραγούδια του δεν απευθύνονται σε όλους τους καλλιτέχνες. 

Σταμάτης ΚραουνάκηςΛυδία ΚονιόρδουΜυρσίνη Ζορμπά