Lifestyle|24.09.2019 11:17

Λόγω Τιμής: Χαμός στο Twitter για την πρεμιέρα της σειράς στον ΣΚΑΪ

Newsroom

Επέστρεψε μετά από 20 ολόκληρα χρόνια η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Λόγω Τιμής» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και οι χρήστες στο Twitter έδειξαν όλη τους την ευαισθησία για τις εποχές που πέρασαν.

Διαβάστε ακόμα: Νίκη Βακάλη: «Ευχόμουν να παίξω στο Λόγω τιμής»

Φιλία και αγάπη. Καριέρα και οικογένεια. Σύντροφοι και παιδιά. Η συντροφιά του « Λόγω Τιμής» ξεκίνησε την κοινή της ζωή τη δεκαετία του 1990. Και η ζωή αυτή συνεχίζεται στο σήμερα… 20 χρόνια μετά στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μια παρέα φίλων έρχεται ξανά, για να θυμίσει στο τηλεοπτικό κοινό την αξία της φιλίας. Η πολυαναμενόμενη επιστροφή σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου συγκίνησε πολλούς τηλεθεατές, που «στήθηκαν» για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας.

Στο Twitter οι χρήστες σχολίασαν με χιούμορ και νοσταλγία το πώς πέρασε ο χρόνος, την ηλικία των ηρώων, και το πόσο είχε αγαπηθεί η σειρά πριν 20 χρόνια. Πολλοί ανέφεραν το τραγούδι των τίτλων «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», τα flashback και το Mega που φιλοξένησε τη σειρά «Λόγω Τιμής». 

Η τηλεθέαση της σειράς έφτασε μέχρι και 30% στο δυναμικό κοινό. Σημείωσε 25,2% στο γενικό και 24,5% στους τηλεθεατές 18-54.

T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
Λόγω ΤιμήςΣΚΑΪπρεμιέρα