Lifestyle|23.11.2018 09:35

Τα ζώδια της Παρασκευής (23/11)

Newsroom

Κριός

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύµων - Τοξότη δηµιουργεί έντονη εξωστρέφεια και ανάγκη για δηµόσιες σχέσεις. Παρ’ όλα αυτά πρόσεχε, καθώς ενδέχεται να έχεις έναν τόνο υπερβολής σε οτιδήποτε κι αν πεις. Το ταυ τετράγωνό της µε τον Αρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η υπερβολή συνεχίζεται και στις κινήσεις σου.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον άξονα ∆ιδύµων -Τοξότη δηµιουργεί ανάγκη να στραφείς σε ζητήµατα σχετικά µε το ταµείο σου. Πρόσεχε κατά τη διευθέτηση οικονοµικών εκκρεµοτήτων και λοιπών υποχρεώσεων. Το ταυ τετράγωνό της µε τον Αρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως τα έξοδα είναι µεγαλύτερα από τα έσοδα.

Δίδυµοι

Η Πανσέληνος στον άξονα φέρνει στο προσκήνιο βαθύτερες σκέψεις σου, τα θέλω σου και τα συναισθήµατά σου. Αυτά έρχονται µε έντονο τρόπο στην επιφάνεια και δεν µπορείς να τα διαχειριστείς. Ο Αρης στους Ιχθύς, που κάνει ταυ τετράγωνο µε τα φώτα της Πανσελήνου, δεν βοηθάει ώστε να δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση και µε σωστό τρόπο.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον άξονα ∆ιδύµων - Τοξότη προτρέπει να ξεκουραστείς. Ακουσέ τον, διαφορετικά θα χάσεις την ψυχραιµία λόγω κούρασης και θα την πληρώσουν οι γύρω σου. Ο Αρης στους Ιχθύς που σχηµατίζει ταυ τετράγωνο µε τα φώτα της Πανσελήνου υποδηλώνει να προσέχεις κατά τις µετακινήσεις σου.

Λέων

Η Πανσέληνος στον άξονα ∆ιδύµων - Τοξότη δηµιουργεί τη διάθεση να συναντήσεις αγαπηµένους φίλους. Η δυσµενής εµπλοκή του Αρη από τους Ιχθύς µε τα φώτα της Πανσελήνου υποδηλώνει να µην ξεγελαστείς από τη φαινοµενικά χαρούµενη ατµόσφαιρα, καθώς τα αίµατα µπορεί να ανάψουν ξαφνικά.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον άξονα ∆ιδύµων - Τοξότη σε φέρνει σε επαφή µε επαγγελµατικά ζητήµατα όσο κι αν προσπαθήσεις να τα αποφύγεις. Θα ασχοληθείς µε κάτι άλλο, καθώς αναζητάς τρόπους να περάσεις µία χαλαρή ηµέρα, χωρίς να ζορίσεις το µυαλό σου µε σκέψεις και ανησυχίες.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον άξονα ∆ιδύµων -Τοξότη σε βάζει στη διαδικασία να αναζητήσεις τρόπους για µία ευχάριστη ηµέρα. Μια συνάντηση µε αγαπηµένα πρόσωπα είναι αρκετή για να σου φτιάξει τη διάθεση. Το ταυ τετράγωνο του Αρη στους Ιχθύς µε τα φώτα της Πανσελήνου δεν βοηθάει να ελέγξεις ούτε τα λόγια σου, αλλά ούτε και τις αντιδράσεις σου.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον άξονα ∆ιδύµων - Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται µε γραφειοκρατικές διαδικασίες. ∆ιαχειρίσου όλα µε σύνεση και προσοχή. Το ταυ τετράγωνο του Αρη στους Ιχθύς µε τα φώτα της Πανσελήνου δείχνει πως µπορεί να δηµιουργήσει µεγαλύτερα µπερδέµατα απ’ ό,τι να τα λύσει.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον άξονα σε φέρνει σε άµεση επαφή µε τις ανάγκες των δικών σου ανθρώπων. Ισως κάποιος συνεργάτης ζητήσει κάτι από εσένα ή ο/η σύντροφός σου κάνει παράπονα για τη συµπεριφορά σου. Το τετράγωνο του Αρη στους Ιχθύς µε τα φώτα της Πανσελήνου υποδηλώνει να προσέχεις, καθώς η συµπεριφορά σου εγείρει αντιπαραθέσεις.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον άξονα ∆ιδύµων - Τοξότη δηµιουργεί την ανάγκη να κλείσεις υποχρεώσεις στην εργασία σου ή σε προσωπικό επίπεδο. Το ταυ τετράγωνο που σχηµατίζει ο Αρης στους Ιχθύς µε τα φώτα της Πανσελήνου υποδηλώνει να προσέχεις σε οποιοδήποτε θέµα θέλεις να φέρεις εις πέρας, καθώς οι κινήσεις σου µπορεί να µη σε βοηθήσουν.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον άξονα ∆ιδύµων - Τοξότη δηµιουργεί έντονη ερωτική διάθεση και θα ασχοληθείς κατά κόρον µε τα αισθηµατικά. Το ταυ τετράγωνο που σχηµατίζει ο Αρης στους Ιχθύς µε τα φώτα της Πανσελήνου υποδηλώνει πως θα υποπέσεις σε λάθος ενέργειες σε αισθηµατικά ζητήµατα.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στον άξονα ∆ιδύµων - Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο παράπονα που κράτησες για καιρό. Οι δέκτες αυτών µπορεί να είναι οι δικοί σου άνθρωποι, ο/η σύντροφός σου ή άτοµα του επαγγελµατικού περιβάλλοντος. Το ταυ τετράγωνο που σχηµατίζει ο Αρης στο ζώδιό σου µε τα φώτα της Πανσελήνου δείχνει πως έχεις τάση υπερβολής, δραµατοποιώντας καταστάσεις

ωροσκόπιοζώδια