Lifestyle|23.11.2018 16:15

Στέλιος Κουδουνάρης: «Εμπνέομαι από το μπλε χρώμα της φιάλης»

Ντέπη Χιωτοπούλου

«Εχω εμπνευστεί από το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα της φιάλης της βότκας Ciroc, και από την ρευστότητα και την καθαρότητα που έχει σαν ποτό, και δημιούργησα τρία φορέματα, τα οποία είναι κάποιες παραλλαγές, μέσα από τις συλλογές που έχω δημιουργήσει τα τελευταία 10 χρόνια, που είμαι στον χώρο της μόδας» αναφέρει στο ethnos.gr ο fashion designer Στέλιος Κουδουνάρης, που συναντήσαμε, χθες βράδυ, στο πλαίσιο του World Class Fine Drinking, που διεξάγεται, έως και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στην Αποθήκη Γ’, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Τρία φορέματα, όλα στο χρώμα της Ciroc, τα οποία έχουν «την ρευστότητα που έχει και η Ciroc ως βότκα» όπως λέει, χαρακτηριστικά στο ethnos.gr ο κ. Κουδουνάρης, προσθέτοντας ότι το Fine Drinking της Θεσσαλονίκης, είναι εξαιρετικό και εφάμιλλο, «και ίσως λίγο καλύτερο, από αυτό της Αθήνας, θα τολμούσα να πω». Oπως ο ίδιος επισημαίνει στο ethnos.gr, «χαίρομαι που για ακόμη μια φορά συνεργάζομαι με τη βότκα Ciroc, η οποία είναι η πιο premium και fashion βότκα που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην αγορά, και είναι προσβάσιμη από το κοινό».

Οι βασικές παράμετροι του Fine Drinking

Να σημειώσουμε, ότι το Fine Drinking είναι ένα κίνημα που έρχεται να καλλιεργήσει τη συναίσθηση του τι πίνουμε, πώς το πίνουμε και που το πίνουμε, ως βασικές παραμέτρους της απόλαυσης που αποκομίζουμε. Το World Class Fine Drinking είναι ένας θεσμός εμπνευσμένος από το World Class που θέλει να μεταδώσει την γνώση των premium spirits στο ευρύ κοινό.

Σ’ ότι αφορά τη βότκα Ciroc, είναι μια βότκα που παρασκευάζεται από γαλλικά εκλεκτά σταφύλια, και το κομψό πνεύμα της συνάντησε τον fashion designer Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος εμπνέεται από τη φιάλη της και σχεδιάζει αέρινες δημιουργίες, που αναδεικνύουν την δεξιοτεχνία του και το ξεχωριστό στυλ, τη λάμψη και την απόλαυση της ζωής που πρεσβεύει η εκλεκτή βότκα.

ΘεσσαλονίκηΣτέλιος ΚουδουνάρηςWorld Class Fine Drinking