Lifestyle|03.10.2019 12:25

Joker: Φάρσα ήταν το βίντεο με την επίθεση του Χοακίν Φίνιξ σε μέλος του συνεργείου (vid)

Newsroom

Φάρσα ήταν τελικά η σκηνή που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Κίμελ και έδειξε τον Χοακίν Φίνιξ στα γυρίσματα του «Joker» να «ξεσπά» ενάντια σε υποτιθέμενο μέλος του συνεργείου γυρισμάτων, αποκαλώντας τον «Λάρι». Το βίντεο που έγινε viral προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media, πριν όλοι καταλάβουν ότι πρόκειται για ένα... αστείο. Ένα αστείο, όμως, που για άλλη μια φορά έδειξε το τεράστιο ταλέντο του Φίνιξ.

Ο 44χρονος ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ το βράδυ της Τρίτης και ο παρουσιαστής πρόβαλε ένα κλιπ από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Joker» που ισχυρίστηκε ότι του έστειλε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τοντ Φίλιπς. Σε αυτό το κλιπ, διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, ο Χοακίν εμφανίζεται να «ξεσπά» σε μέλος του συνεργείου γυρισμάτων, ονόματι Λάρι, λέγοντάς του, μεταξύ άλλων, «να βγάλει τον σκασμό» και κατηγορώντας τον ότι τον αποκαλεί «Cher» πίσω από την πλάτη του, υπονοώντας ότι έχει «καβαλήσει το καλάμι»: 

«Ξέρω ότι εσύ ξεκίνησες τη @@@ υπόθεση με τη Cher, Λάρι. Με κοροϊδεύεις ότι και καλά είμαι μια @@@ ντίβα. Δεν είναι καν προσβολή. Σοβαρά τώρα, Cher; Τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια, fashion ion... πώς @@@ είναι αυτό προσβολή;» αναφέρει ο Τζόκερ πολύ πειστικά στο τέλος του κλιπ.

Διαβάστε ακόμα: Οι ταινίες της εβδομάδας: Joker για Όσκαρ, Γαβράς και Μπέργκμαν

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Χοακίν Φοίνιξ «έπαιξε» τον ντροπιασμένο και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και τον Λάρι, για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Φυσικά, το τηλεοπτικό κοινό πίστεψε ότι το βίντεο ήταν αυθεντικό, αλλά πολύ σύντομα όλοι κατάλαβαν ότι ο Φίνιξ μπορεί απλά να πει οτιδήποτε και να τον... πιστέψουμε!

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Φίνιξ επιβεβαίωσε στο Entertainment Weekly ότι το βιντεάκι γυρίστηκε ως αστείο, και ότι η αμήχανη αντίδραση του 44χρονου ηθοποιού ήταν επίσης σκηνοθετημένη.

T

Χοακίν ΦίνιξJoker