Lifestyle|06.10.2019 02:55

Από τη Disney στη βιομηχανία του πορνό: Η ηθοποιός ποζάρει με δερμάτινα και αλυσίδες (pics)

Newsroom

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Maitland Ward ανακοίνωσε ότι έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωής της και πλέον πρωταγωνιστεί στο πρώτο της full-length πορνό με τίτλο «Drive». Η μίνι σειρά αποτελείται από πέντε επεισόδια και η 42χρονη ηθοποιό υποδύεται μια «αθώα» γυναίκα που ξεκινάει να βγαίνει από το καβούκι της για να διευρύνει τα όρια της σεξουαλικότητάς της. 

Η Maitland Ward, η οποία έγινε γνωστή από τη σειρά «Boy Meets World» της Disney, υποδυόμενη τη Rachel McGuire, παραχώρησε συνέντευξη στο «Touch Weekly» και αναφέρει πως θέλει να απελευθερωθεί, αλλά και να εκφραστεί με έναν τρόπο που δεν έχει δοκιμάσει στο παρελθόν. 

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπήρχε κάποια τόσο προσεγμένη παραγωγή στη βιομηχανία ταινιών για ενήλικες. Διάβασα το σενάριο και εντυπωσιάστηκα. Υπάρχουν τόσο πολλά θέματα και ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι πολύ διαφορετικός απ' οτιδήποτε έχω κάνει μέχρι σήμερα», είπε η Maitland Ward αναφορικά με το «Drive». 

T
T

Η ίδια έχει αρχίσει να κάνει βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου εδώ και λίγους μήνες, ενώ τον περασμένο Μάιο, η Ward υπέγραψε με το πρακτορείο ταλέντων της βιομηχανίας ενηλίκων «Society 15». «Πράγματι, οι θαυμαστές μου δεν με έχουν ξαναδεί έτσι. Ωστόσο, για μένα είναι ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος να εξερευνήσω βαθύτατα τον εαυτό μου και να προχωρήσω σε πράγματα που δεν είχα σκεφτεί στο παρελθόν, να σπάσω τα ταμπού», τονίζει.  

T
T
Disneyπορνό