Lifestyle|24.11.2018 10:55

Ο Τζάστιν Μπίμπερ θέλει να μοιάζει στον Ιησού Χριστό

Newsroom

Η στροφή του Τζάστιν Μπίμπερ προς τη θρησκεία έχει γίνει πολλές φόρες θέμα στα media τους τελευταίους μήνες. Αυτή τη φορά, πέρασε το πρώτο του Thanksgiving ως παντρεμένος, λέγοντας ότι «η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη», αλλά προσθέτοντας ότι προσπαθεί, όπως ο Ιησούς Χριστός, να είναι πιο υπομονετικός και ανιδιοτελής.

Ο 24 ετών ποπ τραγουδιστής, που παντρεύτηκε το μοντέλο από τις ΗΠΑ Χέιλι Μπάλντουιν με πολιτικό γάμο τον Σεπτέμβριο, δήλωσε στους θαυμαστές του στα social media ότι αυτές ήταν οι πρώτες διακοπές του για την ημέρα των Ευχαριστιών. 

«Το πρώτο Thanksgiving ως παντρεμένος άντρας», αναφέρει σε δημοσίευσή του στο Instagram o Τζάστιν Μπίμπερ και συμπληρώνει «Οι σχέσεις είναι δύσκολες και η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά ευχαριστώ τον Ιησού που μου έδειξε πώς! Κάθε μέρα είναι μια μαθησιακή διαδικασία, προσπαθώντας να του μοιάσω και να είμαι υπομονετικός, ευγενικός, ανιδιοτελής... έχω πολύ δρόμο!». 

T

Ο Μπίμπερ και η Μπάλντουιν είναι μέλη της ευαγγελικής Εκκλησίας Χίλσονγκ, η οποία ιδρύθηκε στην Αυστραλία το 1983 και σήμερα έχει παραρτήματα σε όλο τον κόσμο, με πολλούς νέους να αποτελούν το ποίμνιό της.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε ανεπίσημα τον γάμο του σε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα, όταν ο τραγουδιστής αποκάλεσε την Μπάλντουιν «η σύζυγός μου» και η καλλονή άλλαξε το όνομά της στο Instagram σε Χέιλι Μπίμπερ.

Τζάστιν ΜπίμπερΙησούς Χριστός