Lifestyle
|
24.11.2018 12:28
Η Σοφία Καρβέλα έκλεισε τα 35 (pics)
NewsroomΗ Σόφία Καρβέλα είχε τα γενέθλιά της και θέλησε να τα γιορτάσει παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Άννα Βίσση, η οποία ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να είναι δίπλα στην κόρη της.
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία της Σοφίας, την οποία συνόδεψε με κάποιους υπέροχους στίχους από το αγαπημένο της τραγούδι «She» του Έλβις Κοστέλο.
Ωστόσο, τις εντυπώσεις από το party έκλεψαν οι δύο γιοι της Σοφίας που δεν σταμάτησαν λεπτό να αγκαλιάζουν τη μαμά τους και να της δείχνουν πόσο την αγαπάνε.
Διαβάστε ακόμη
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)