Lifestyle|07.10.2019 16:38

Κατερίνα Λέχου: Γιατί αρνήθηκε ρόλο στις Άγριες Μέλισσες (vid)

Newsroom

Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, η οποία συμμετείχε πρόσφατα στον θίασο της παράστασης «Το δικό μας σινεμά» στο Θέατρο Άλσος, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά. Η ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως είχε πρόταση να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες», το σίριαλ που έχει αγαπηθεί από τα πρώτα επεισόδια από το τηλεοπτικό κοινό, αλλά αρνήθηκε. 

Μετά τον χαρακτηριστικό της ρόλο της στο «Νησί», δεν θα ήταν παράξενο να δούμε την Κατερίνα Λέχου και σε αυτή τη σειρά εποχής. Και μάλιστα, όντως, όπως αποκάλυψε η ίδια, της είχε γίνει πρόταση, ωστόσο τότε δεν μπόρεσε να αλλάξει το φορτωμένο πρόγραμμά της και να συμμετέχει στο καστ. 

«Στα 32 χρόνια που δουλεύω τα μισά έχω κάνει τηλεόραση» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λέχου, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στον ρόλο της «Βίκυς» στη δημοφιλή σειρά του Mega «Είσαι το ταίρι μου» (2001-2002)

«Η τηλεόραση, δυστυχώς, φέτος δεν χωρούσε πουθενά. Είχα προτάσεις και η μία ήταν για τις Άγριες Μέλισσες. Αλλά δεν μπορούσα, τους το είπα και ήταν ειλικρινές αυτό που είπα. Δεν χώραγε με τίποτα. Έτρεχα τον τελευταίο ενάμιση μήνα και δεν προλάβαινα ούτε να φάω. Δεν έχω δει ακόμα, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και σκοπεύω να το δω. Δεν στεναχωριέμαι γιατί στη ζωή αυτή κάτι χάνουμε, κάτι κερδίζουμε. Όλα θα τα έχουμε;» είπε η Κατερίνα Λέχου

«Αρχιμάστορας Σόλνες»: Από τον Οκτώβριο στο θέατρο «Ιλίσια»

Ο Γρηγόρης Βαλτινός είναι ο Χάλβαρντ Σόλνες στο αυτοβιογραφικό αριστούργημα του Ίψεν, Αρχιμάστορας Σόλνες (1892). Η μετάφραση, η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου. Μαζί του η Κατερίνα Λέχου, ο Αντίνοος Αλμπάνης καλ.

Ένας ώριμος και φημισμένος αρχιτέκτονας παλεύει με την τρέλα των τύψεων που έχει για το παρελθόν και τη γυναίκα του. Αρνείται πως κάποιος νεώτερος θα τον αντικαταστήσει. Ο παθιασμένος, ξαφνικός έρωτας για ένα κορίτσι θα τον οδηγήσει να αντιμετωπίσει τον φόβο του για τα νιάτα. Με καταιγιστικούς ρυθμούς η εξέλιξη της ιστορίας θα φωτίσει την αλήθεια. Έγινε ένα έγκλημα στο παρελθόν; Ποια είναι η νεαρή Χίλντα που εισβάλλει στη ζωή του Σόλνες και των ανθρώπων του; Είναι ο έρωτας η κινητήρια δύναμη για το αδύνατο;

Κατερίνα ΛέχουΆγριες μέλισσεςΤο δικό μας σινεμά