Lifestyle|07.10.2019 17:50

Νικολέττα Βλαβιανού: «Χώρισα γιατί ο σύζυγός μου ήταν σατράπης» (vid)

Newsroom

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απουσία της από την «Πολυκατοικία», που επέστρεψε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

«Δεν ήταν δική μου επιλογή να μην είμαι στην "Πολυκατοικία". Είπαν ότι θα μείνουν κάποιοι με άλλα ονόματα. Είναι λίγο μπερδεμένο. Αυτοί χάνουν που δεν θα είμαι στην "Πολυκατοικία"», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

Παράλληλα, μίλησε για τον γάμο της, το διαζύγιο, αλλά και τα… νιάτα της. «Άρεσα και αρέσω στους άντρες. Βλέπουν ένα ζουμερό, σεξουαλικό πλάσμα, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό. Με έχουν απατήσει, αλλά το έχω ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Έχω δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, αλλά αρνήθηκα επειδή από 22 χρονών είχα παιδί. Δεν θα έκανα με τίποτα δεύτερο γάμο. Και στον πρώτο δεν είπα ποτέ το “ναι”. Χώρισα γιατί βγήκε σατράπης ο Σκανδιναβός. Τον πήρα για να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και ξαφνικά ήθελε να πάω στη Σκανδιναβία, ζήλευε. Το διαζύγιο εμένα δεν με δυσκόλεψε καθόλου, αυτόν πολύ» τόνισε η Νικολέτα Βλαβιανού. 

Στην φωλιά των Κου ΚουΝικολέτα Βλαβιανού