Lifestyle|08.10.2019 12:55

Botched: Ο βασιλιάς του ριάλιτι αποτυχημένων πλαστικών παντρεύτηκε στη Σαντορίνη

Newsroom

Ο 56χρονος πλαστικός χειρουργός Πολ Νασίφ (Paul Nassif) θα λείψει από το γραφείο και από το διάσημο τηλεοπτικό σόου «Botched» για λίγες μέρες, καθώς βρέθηκε με την αγαπημένη του στη Σαντορίνη και έκανε έναν γάμο-υπερπαραγωγή με φόντο την καλντέρα. Ο πλαστικός χειρουργός είναι διάσημος στο Χόλιγουντ κυρίως γιατί αναλαμβάνει δύσκολες πλαστικές επεμβάσεις για τις ανάγκες της ... τηλεθέασης!

Ο Νασίφ - όπως αναφέρει δημοσίευμα του E-online - παντρεύτηκε την 28χρονη σύντροφό του και ιατρική βοηθό Μπρίτανι Παττακός, σε μια εντυπωσιακή τελετή στη Σαντορίνη. Το ζευγάρι κάλεσε περίπου 65 άτομα και όλα έγιναν σαν παραμύθι. Η νύφη δήλωσε ενθουσιασμένη: «Ο Πολ και εγώ είμαστε ευγνώμονες για όλους τους συγγενείς και φίλους που ήρθαν από όλο τον κόσμο για να είναι μαζί μας σε αυτή την τελετή στην Σαντορίνη. Το να έχεις τόσα πολλά αγαπημένα πρόσωπα είναι το μεγαλύτερο δώρο».

@vangelisphotography

«Πολύ ζεστός λαός οι Έλληνες - Μας καλωσόρισαν με ανοιχτές αγκάλες»

Η Μπρίτανι ήταν ενθουσιασμένη που όλα πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει, λέγοντας: «Ο ελληνικός λαός μας καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες και μας έκανε να αισθανθούμε πραγματικά σαν να ήμασταν στο σπίτι μας. Ο τέλειος καιρός και το νησί αποτέλεσαν ένα θεαματικό σκηνικό για τις στιγμές αυτές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ στην ζωή μας. Ήταν η πιο συναρπαστική αρχή της νέας μας ζωής». 

T
T

Botched - όταν οι πλαστικές επεμβάσεις πάνε πολύ στραβά

Το τηλεοπτικό ριάλιτι «Botched» έκανε πρεμιέρα στο κανάλι E! τον Ιούνιο του 2014. Οι διάσημοι πλαστικοί χειρουργοί Terry Dubrow και Paul Nassif συναντούν ανθρώπους που έκαναν τις πιο αποτυχημένες πλαστικές και τους προτείνουν επεμβάσεις για να διορθώσουν την απόλυτη ... καταστροφή.

γάμοςχειρουργόςπλαστικές επεμβάσειςΣαντορίνη