Lifestyle|08.10.2019 12:52

Γνωστός ηθοποιός 3 φορές παντρεμένος: Συμβουλεύομαι τις πρώην για τα προσωπικά μου

Newsroom

Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος έχει παντρευτεί και χωρίσει τρεις φορές, και διατηρεί άψογες σχέσεις με τις πρώην του. Παραδέχεται, μάλιστα, σε συνέντευξή του ότι τον έχουν συμβουλεύσει και τις έχει συμβουλεύσει ακόμα και για προσωπικά ζητήματα σχέσεων.

«Δεν είναι μόνο ότι εγώ θέλω να έχω καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, αυτό έχει να κάνει και με την άλλη πλευρά. Θεωρώ πως και η Άννα (Ανδριανούκαι η Νταίζη (Σεμπεκοπούλου) και η Λένα (Κώνσταέχουν ένα μεγαλείο ψυχής. Το γεγονός ότι έχουμε βρεθεί, έχουμε συνεργαστεί με την Άννα. Με την Νταίζη έχουμε έναν γιο. Με τη Λένα, επίσης, η οποία τα τελευταία χρόνια μεγάλωσε και τα δύο παιδιά, οργάνωσε το σπίτι. Με αυτούς τους ανθρώπους, λοιπόν, σε αυτές τις σχέσεις, δεν μπορείς να βάλεις ανάχωμα. Οι σχέσεις λειτουργούν με τον νόμο της αδράνειας. Στις σχέσεις που διακόπτονται, κάτι δεν καλύπτεται από το 50% και το 50%. Προϊόντος του χρόνου κάτι αρχίζει και φθίνει» είπε ο Γιάννης Βούρος

Γιάννης Βούρος, Άννα Ανδριανού (Papadakis press)
Γιάννης Βούρος, Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Papadakis press)
Γιάννης Βούρος, Λένα Κώνστα (Papadakis press)

Και πρόσθεσε, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των κούκου»: «Και έχω συμβουλεύσει και έχω συμβουλευτεί πρώην σύζυγό μου στο… μπορείς να είσαι με αυτόν ή αυτήν».

Ο θεατρολόγος, σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιάννης Βούρος γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας με καταγωγή από τη Χίο και την Καβάλα. Έκανε τα πρώτα του σχολικά βήματα στη Σχολή Χατζήβεη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ συνέχισε τον κύκλο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων. Κατά την παιδική και εφηβική ηλικία υπήρξε αθλητής του στίβου και ποδοσφαιριστής στα τμήματα της ΑΕΚ.

Μετά την καταμέτρηση ψήφων στις εκλογές του 2019, ο Γιάννης Βούρος του συνδυασμού «Πολιτών Πολιτεία» αναδείχθηκε ο νέος δήμαρχος του δήμου, και διαδέχθηκε τον Άρη Βασιλόπουλο, που ήταν ο ηττημένος του β' γύρου.  Με την επίσημη ενσωμάτωση στο 100% ο Γιάννης Βούρος βρέθηκε στο 55,22%, ενώ ο Άρης Βασιλόπουλος στο 44,78%. 

T
Γιάννης Βούρος