Στέφανος Γιαννακόπουλος: Ποιος είναι ο γητευτής των φιδιών του GNTM (pics)
NewsroomΤα κορίτσια του ριάλιτι μοντέλων «GNTM»... ζορίστηκαν στη χθεσινή πρώτη δοκιμασία για αποχώρηση, στην οποία κλήθηκαν να ποζάρουν μαζί με ένα φίδι. Τα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν για μια υποτιθέμενη καμπάνια προϊόντων μακιγιάζ και γύρω από τον λαιμό τους θα είχαν ένα ζωντανό φίδι. Η φωτογράφηση στο GNTM 2 στήριξε τη διεθνή τάση να μην χρησιμοποιούνται εξωτικά δέρματα από οίκους μόδας για ρούχα και αξεσουάρ.
Ο άντρας που βρέθηκε στο στούντιο της φωτογράφισης για να βοηθήσει τις διαγωνιζόμενες με τα ερπετά ονομάζεται Στέφανος Γιαννακόπουλος και τρέλανε με την εμφάνισή του το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό.
Ο 23χρονος άντρας μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ενώ αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τα μπάνια του στην Χαβάη. Ο Στέφανος ασχολείται με το μπάσκετ, ενώ έχει σπουδάσει Βιοχημεία στο Hillsdale College στο Μίσιγκαν.
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη