Στέφανος Γιαννακόπουλος: Ποιος είναι ο γητευτής των φιδιών του GNTM (pics)
NewsroomΤα κορίτσια του ριάλιτι μοντέλων «GNTM»... ζορίστηκαν στη χθεσινή πρώτη δοκιμασία για αποχώρηση, στην οποία κλήθηκαν να ποζάρουν μαζί με ένα φίδι. Τα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν για μια υποτιθέμενη καμπάνια προϊόντων μακιγιάζ και γύρω από τον λαιμό τους θα είχαν ένα ζωντανό φίδι. Η φωτογράφηση στο GNTM 2 στήριξε τη διεθνή τάση να μην χρησιμοποιούνται εξωτικά δέρματα από οίκους μόδας για ρούχα και αξεσουάρ.
Ο άντρας που βρέθηκε στο στούντιο της φωτογράφισης για να βοηθήσει τις διαγωνιζόμενες με τα ερπετά ονομάζεται Στέφανος Γιαννακόπουλος και τρέλανε με την εμφάνισή του το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό.
Ο 23χρονος άντρας μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ενώ αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τα μπάνια του στην Χαβάη. Ο Στέφανος ασχολείται με το μπάσκετ, ενώ έχει σπουδάσει Βιοχημεία στο Hillsdale College στο Μίσιγκαν.
- Η δύσκολη επόμενη μέρα για τους επιζώντες στη Χίο - Τα κλειστά κέντρα κράτησης και ο αγώνας δρόμου για άσυλο
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Στο «μικροσκόπιο» και πολιτικά πρόσωπα - Διευρύνεται η έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα
- Χολιγουντιανή ληστεία στην Ιταλία: Οι δράστες παρίσταναν τους αστυνομικούς και ανατίναξαν χρηματαποστολή
- Οι γυναίκες που σκαρφαλώνουν υψόμετρα χιλιάδων μέτρων στην Ινδία για να προστατεύσουν τη λεοπάρδαλη του χιονιού