Ναταλία Τσαλίκη για ηθοποιούς ριάλιτι: Δεν θα ήμουν σε μια παράσταση μαζί τους (vid)
NewsroomΜε αφορμή την παράσταση «Αέρας», η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην καριέρα της και στην επανάσταση που έκανε σε μικρή ηλικία. «Η μεγάλη επανάσταση ήταν όταν έφυγα από το πατρικό μου σπίτι. Συγκρούστηκα και έφυγα στα 19 μου», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.
Παράλληλα, δήλωσε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να ανέβει στη σκηνή να παίξει, το δύσκολο όμως είναι να κάτσει. «Δεν θα βάλουμε φραγμό στους άλλους ανθρώπους για να ασχοληθούν με το θέατρο. Αυτό είναι φασιστικό. Βέβαια, εγώ δεν θα πήγαινα να έβλεπα μία τέτοια παράσταση, αλλά ούτε και θα συμμετείχα. Εκτός αν ήταν κάποιος φοβερά ταλαντούχος. Δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα».
Τέλος, αναφερόμενη στον σύζυγο της, Γιάννη Μπέζο, είπε: «Οι μεγάλοι και σπουδαίοι άνθρωποι είναι απλοί. Γι' αυτό μου αρέσει να ζω με τον άντρα μου».
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη