Lifestyle|09.10.2019 16:55

Τζένιφερ Λόπεζ: Η εξωφρενική απαίτηση της ποπ ντίβας για να εμφανιστεί σε εκπομπή

Newsroom

Πολλοί συνεργάτες της την αποκαλούν απαιτητική, αυστηρή και στρίγγλα. Τα διεθνή media συχνά δημοσιεύουν τις παράλογες απαιτήσεις της όταν φιλοξενείται σε τηλεοπτικά σόου και εκπομπές. Γράφεται ότι τα προτιμάει όλα λευκά, ότι επιθυμεί συγκεκριμένο αριθμό κεριών και μαλακά υφάσματα στους καναπέδες. Η Τζένιφερ Λόπεζ πάντως σε συνεντεύξεις της έχει δηλώσει ότι όλα αυτά που λέγονται για τα παράλογα πράγματα που ζητά στο καμαρίνι της, είναι «δράκοι».

Κάνοντας πλάκα για την απαιτητική περσόνα της ντίβας Jlo, o παρουσιαστής της βρετανικής εκπομπής «This Morning» Φίλιπ Σκόφιλντ ανέφερε ότι όταν έκλεισε μία συνέντευξη με την ποπ τραγουδίστρια εκείνη απαίτησε να έχει κοντά της ένα πιάτο με ζεστά μπισκότα - σε συγκεκριμένη θερμοκρασία - τα οποία θα σερβίρονταν μαζί με ένα ποτήρι κρύο γάλα.



Σε αυτή τη συνέντευξη η JLo θα αποκάλυπτε τα μυστικά για το πώς καταφέρνει και είναι τόσο εκθαμβωτική στα 50 της. «Επικρατούσε μια ανησυχία για το αν τα μπισκότα είχαν τη σωστή θερμοκρασία» σχολίασε ο ίδιος. «Αν θέλετε να ξέρετε ποιο είναι το πραγματικό μυστικό για να δείχνεις υπέροχος στα 50, τότε αυτό είναι! (δηλαδή τα μπισκότα με γάλα)».

Σύμφωνα με πηγή της Daily Mail τόσο ο Φίλιπ Σκόφιλντ όσο και η συμπαρουσιάστριά του Χόλι Γουίλμπι έκαναν πλάκα, αφού κάτι τέτοιο δεν συνέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Τζένιφερ Λόπεζ