Lifestyle|10.10.2019 13:41

Ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος αποκαλύπτει: «Έχω να δω τα παιδιά μου πέντε χρόνια» (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Τετάρτης (9/10), η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε τον Σπύρο Πώρο, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ύστερα από δέκα χρόνια. Ο γνωστός φωτογράφος με τη διεθνή αναγνώριση, μίλησε για τη συνεργασία του με τους αστέρες του Χόλιγουντ, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά και για το πως κατάφερε να έχει πέντε παιδιά σε πέντε διαφορετικές Ηπείρους. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο σκληρό διαζύγιο του από την τελευταία του γυναίκα, αλλά και στην δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους μετά την απάτη εις βάρος του από την πρώην σύζυγό του. 

«Δεν έχω με όλες τις πρώην συζύγους μου καλές σχέσεις. Το θέμα με την τελευταία μου σύζυγο είναι οικονομικό. Τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως μέσο για τέτοιες "πιέσεις". Τα δικαστήρια τα έχω κερδίσει όλα, αλλά είναι οι καταστάσεις πολύ δύσκολες αφού δεν είμαι Νεοζηλανδός. Μου έκαναν πολύ δύσκολο το να μείνω και να εργαστώ εκεί  γιατί αυτός νόμιζαν πως ήταν ο μόνος τρόπος για να μην κινηθώ νομικά εναντίον τους. Με υποχρέωσαν όμως να φύγω από τη Νέα Ζηλανδία» αποκάλυψε.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν πιστεύει πως ο ίδιος ήταν καλός σύζυγος και πατέρας, ο διάσημος φωτογράφος επεσήμανε πως ήταν καλός πατέρας, αλλά όχι καλός σύζυγος, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν ήταν ποτέ επιθυμία του να παντρευτεί. Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως έχει να δει τα παιδιά του εδώ και πέντε χρόνια. 

«Συνέχισα να μένω με την πρώην σύζυγο μου, γιατί δεν ήθελα να χάσω τα παιδιά μου. Είχα κάνει μεγάλη περιουσία, αλλά πλαστογράφησαν την υπογραφή μου και την έχασα. Τα χρήματα δημιουργούν κακές σκέψεις και κακές πράξεις. Είχα μεγάλη περιουσία αυτό το διάστημα και ξαφνικά με μια πλαστογραφία της υπογραφής μου, μου τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια. Οπότε έπρεπε να φύγω από τη χώρα για να μην το αποκαλύψω. Είναι μια πράξη που διώκεται ποινικά, και αν το αποκάλυπτα, θα μπορούσε το άτομο που έκανε την πλαστογραφία να μπει φυλακή» συνέχισε.

Ο Σπύρος Πώρος υπήρξε ένα από τα πιο πετυχημένα male models εντός και εκτός συνόρων και ένας ταλαντούχος και βραβευμένος φωτογράφος. Αυτή την περίοδο γράφει βιβλίο για όσα έγιναν με την πρώην σύζυγό του. «Ξέρω ότι τα παιδιά έχουν ψυχολογική βία από την πρώην σύζυγο μου και τη μητέρα της» κατέληξε.

Ελεονώρα ΜελέτηΜεσάνυχταΣπύρος Πώρος