Lifestyle|11.10.2019 13:25

Χρήστος Λούλης: «Έχω αδικήσει κι έχω αδικηθεί» (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Πέμπτης (10/10), ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τον ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη, που ενσαρκώνει στην ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι Στην Αίθουσα», αλλά και για την κριτική που έχει δεχτεί, για τον 18χρονο έρωτά του με την Έμιλυ Κολιανδρή καθώς και για τις πολύκροτες δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τη Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία όπως είχε πει δεν θεωρεί συνάδελφό του.

Ο ηθοποιός απάντησε πως το σχόλιο δεν ήταν προσωπικό, αφού υπάρχουν αρκετοί ηθοποιοί που παίζουν ακόμη και μαζί του και δεν τους θεωρεί συναδέλφους του. «Έχω αυτή την αλαζονεία, είναι δικό μου ελάττωμα. Βρίσκω πολύ λίγα κοινά στοιχεία. Δεν είχα κάτι προσωπικό με τη Ζέτα. Ηθοποιός για μένα είναι να είσαι μοναχός, βάζεις το εγώ στην άκρη, και θες να είσαι αόρατος» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Για τον γάμο του με την Έμιλυ Κολιανδρή ανέφερε: «Είμαι παντρεμένος με την Έμιλυ 11 χρόνια, αλλά είμαστε μαζί 18. Για να ζεις με κάποιον τόσα χρόνια χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή, αγάπη και να μη νομίζεις ότι τα έχεις όλα έτοιμα και λυμένα». Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει αρκετά ζηλιάρης στο παρελθόν. 

«Οι ηθοποιοί είμαστε πιο εξοικειωμένοι στο να βλέπουμε τους συντρόφους μας να "τσιλιμπουρδίζουν" και να έχουν μία απτική σχέση με κάποιον άλλο, αλλά υπάρχει και ζήλεια. Όταν βλέπει τον άλλο να είναι τόσο καλός στον ρόλο του, λες "γιατί είσαι τόσο καλός στον ρόλο σου;", γιατί ξέρεις και εσύ από ίδια πείρα ότι αυτές οι σκηνές όταν είσαι ηθοποιός και παίζεις δεν είναι ψυχρές», τόνισε. «Θα ήθελα να μην τσακωθώ ποτέ με τη γυναίκα μου μπροστά στα παιδιά μου, αλλά δεν τα κατάφερα», συμπλήρωσε.

ANT1The 2night showΧρήστος Λούλης