Lifestyle|11.10.2019 18:14

H «Μπρουκ» στο ethnos.gr: «Θέλω να δοκιμάσω μουσακά και σουβλάκι»

Αλέξης Μίχας

Ευδιάθετη, ευγενική και χωρίς σνομπ συμπεριφορές στις οποίες μας έχουν συνηθίσει άλλοι σταρ όταν επισκέπτονται την Αθήνα, η «Μπρουκ» -κατά κόσμον Κάθριν Κέλι Λανγκ- υποδέχθηκε πριν από λίγες ώρες τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου δόθηκε συνέντευξη Τύπου για τη συμμετοχή της στις «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει πριν μερικές εβδομάδες το ethnos.gr.

Η μακροβιότερη ηθοποιός της «Τόλμης και γοητείας», καθώς συμμετέχει αδιαλείπτως στη σειρά από το πρώτο επεισόδιο προβολής της στην αμερικανική τηλεόραση τον Μάρτιο του 1987 μέχρι και σήμερα έφθασε στον χώρο της συνέντευξης φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα και συνοδευόμενη από τον δημιουργό των «8 λέξεων» Ανδρέα Γεωργίου. Και οι δύο δήλωσαν  χαρούμενοι γι' αυτήν τη συνεργασία και η Κάθριν Κέλι Λανγκ εξήγησε πως προέκυψε η γνωριμία τους: Με ένα μήνυμα που της έστειλε ο Ανδρέας Γεωργίου στο Instagram.

Στη συνέχεια είδε δουλειά του δημιουργού και από κει και πέρα ξεκίνησαν οι συζητήσεις που κατέληξαν σε συνεργασία. Η «Μπρουκ», έχοντας αυτήν τη φορά το όνομα «Γκρέις», θα εμφανιστεί σε 16 επεισόδια των «8 λέξεων». Τα γυρίσματα ξεκινούν από αύριο, οπότε και η ηθοποιός μεταβαίνει στην Κέρκυρα μαζί με το συνεργείο της σειράς, αλλά και τους ηθοποιούς που θα παίξουν μαζί της. Θα παραμείνει στο νησί για περίπου μία εβδομάδα, ενώ τα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται αρχές Νοεμβρίου.

Η πρώτη σκηνή θα είναι με τη Ναταλία Κηρύκου που υποδύεται την Έρση, τη σύζυγο του Οδυσσέα Καλλέργη (Ανδρέας Γεωργίου) στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ.  Η Κάθριν Κέλι Λανγκ θα υποδυθεί μια δημοσιογράφο που ερευνά κάτι σοβαρό σε σχέση με την εξαφάνιση του Μάρκου Καλλέργη. Και θα προκύψουν κάποια στοιχεία που θα φέρουν εξελίξεις στη σειρά.

Κάθριν Κέλι Λανγκ και Ανδρέας Γεωργίου (Copyright: NDP)

Απόψε το βράδυ η ηθοποιός –που δεν επισκέπτεται για πρώτη φορά τη χώρα μας, αλλά τρίτη– θα έχει δείπνο με τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς. Μιλώντας στο ethnos.gr, δήλωσε ενθουσιασμένη με τον Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και την επιθυμία της να προλάβει να δει κάποια πράγματα στην Αθήνα και να γευθεί παραδοσιακές γεύσεις. «Το πρωί στο ξενοδοχείο έφαγα ομελέτα, θέλω να δοκιμάσω σουβλάκι και μουσακά» ανέφερε στο ethnos.gr.

Κάθριν Κέλι Λανγκ (Copyright: NDP)

Ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτήν τη συνεργασία είναι ο Ανδρέας Γεωργίου. Ήταν η πρώτη που σκέφτηκε για τον συγκεκριμένο ρόλο και απευθείας την προσέγγισε. Ο δημιουργός διευκρίνησε πως η είσοδος της Κάθριν Κέλι Λανγκ στη σειρά δεν έχει καμία σχέση με τα ποσοστά τηλεθέασης και πως η συμμετοχή της ήταν σχεδόν κλεισμένη πριν καν ξεκινήσουν οι «8 λέξεις» να προβάλλονται από τον ΣΚΑΪ.

Από την πλευρά του ο διευθυντής προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία της σειράς, χαρούμενος για την γκεστ συμμετοχή της «Μπρουκ», ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις «8 λέξεις» από άλλες χώρες. Μάλιστα, σχετικές επαφές θα γίνουν και στο διεθνές τηλεοπτικό παζάρι των Καννών, που ανοίγει τις πύλες του αύριο. Μετά τη συνέντευξη τύπου η Μπρουκ έβγαλε αρκετές selfies και ήπιε καφέ με τους δημοσιογράφους.

8 λέξειςΑνδρέας ΓεωργίουΣΚΑΪ