Lifestyle|13.10.2019 16:44

Αποκαλύψεις από Έλτον Τζον για Μάικλ Τζάκσον: «Το είχε χαμένο - Δεν άντεχε τους ενήλικες»

Newsroom

Ο σερ Έλτον Τζον στο νέο του βιβλίο μιλά και για το ποπ είδωλο, Μάικλ Τζάκσον, αποκαλώντας τον ψυχικά «πειραγμένο». Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Me: Elton John» ο Έλτον Τζον διηγείται τη μάχη του με τα ναρκωτικά και τις σχέσεις του με celebrities και τη βασιλική οικογένεια.

Αναφορικά με τον Βασιλιά της Ποπ, Μάικλ Τζάκσον, ο Έλτον - σύμφωνα με δημοσιεύματα - γράφει στο βιβλίο του: «Ποιος ξέρει τι ναρκωτικά έπαιρνε για να είναι έτσι (...) δεν μπορεί να συνυπάρχει με ενήλικες».

«Γνώριζα τον Μάικλ από τα 13 ή 14 του. Είχε εμφανιστεί με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε ένα σόου. Ήταν το πιο αξιολάτρευτο παιδί. Όμως καθώς περνούσαν τα χρόνια, ξεκίνησε να απομονώνεται από τον κόσμο, από την πραγματικότητα, όπως και ο Έλβις Πρίσλεϊ. Ένας Θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του, τι φάρμακα έπαιρνε. Κάθε φορά που τον έβλεπα τα τελευταία χρόνια της ζωής του, σκεφτόμουν πως το "καημένο το αγόρι είχε χάσει τα λογικά του". 

Ήταν ψυχικά άρρωστος και δεν μπορούσε κανείς τον βοηθήσει. Είχε χαθεί από τον κόσμο, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που του έλεγαν αυτά που ήθελε να ακούσει», γράφει. Μάλιστα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη... μύτη του Τζάκσον, η οποία ήταν τρομερά περίεργη, καλυμμένη με γύψο, ενώ κυκλοφορούσε μακιγιαρισμένος σαν μανιακός. 

Αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του σερ Έλτον Τζον - που θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου από τον οίκο Macmillan - προδημοσίευσε αποκλειστικά η «Daily Mail», με τον διάσημο καλλιτέχνη να αποκαλύπτει πτυχές από τη ζωή της αγαπημένης πριγκίπισσας της Μεγάλης Βρετανίας, Νταϊάνα.

Μάικλ ΤζάκσονΈλτον Τζον