Lifestyle|23.06.2020 14:13

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι απαντά για τη σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου

Newsroom

Δεν ζούσε ποτέ για τη δημοσιότητα. Απεναντίας, θεωρείται από τους πιο low profile παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και ένα πρόσωπο που μας έλειψε διότι η παρουσία του στη μικρή οθόνη δίνει extra δόσεις ποιότητας, φινέτσας και αισθητικής. Λίγο πριν από την επιστροφή του στον Alpha, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλάει στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα για το νέο τηλεοπτικό του βήμα, το μιούζικαλ στο οποίο θα συμμετάσχει, την απώλεια της αγαπημένης του ανιψιάς, και απαντά για τη σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Στις 20 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ και με αφορμή τη συνέντευξη της Μαρίας Μπακοδήμου ο παρουσιαστής είπε στον αέρα πως οι σχέσεις του Φώτη και της Μαρίας δεν είναι πλέον καλές. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Νομίζω πως δεν μιλάνε και δεν έχουν καθόλου καλή σχέση. Έτσι μου έχουν πει, μπορεί να είναι και λάθος».

Η φράση του Λιάγκα μπορεί να ξέφυγε από τα τηλεοπτικά sites, ωστόσο έκανε εντύπωση σε πολλούς από τη δημοσιογραφική πιάτσα. Την περασμένη Τρίτη και με αφορμή τη συνέντευξη της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η οποία δήλωσε πως μάλλον δεν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Φώτη στη τηλεόραση, το θέμα για τη μεταξύ τους σχέση επανήλθε για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο, συζητήθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι» στον ΣΚΑΙ, ενώ έγινε και σχετική αναπαραγωγή στα sites.

Πηγή People

T
Μαρία ΜπακοδήμουΦώτης Σεργουλόπουλος