Lifestyle|14.10.2019 11:22

Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια της εβδομάδας (13-19/10): «Πετάνε» όσοι έχουν το στοιχείο του νερού

Newsroom

Οι 13 και 14 Οκτωβρίου είναι ηµέρες που διατηρούν ακόµα έντονα την επίδραση της Πανσελήνου που πραγµατοποιείται στον Κριό στις 13, εποµένως από Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους θα χρειαστεί µια στοιχειώδης προσοχή παντού. Η εβδοµάδα αυτή, όµως, παρέχει µεγαλύτερες δυνατότητες δράσης, κέρδους και ανάπτυξης στα ζώδια του Νερού: Ιχθύς, Σκορπιούς και κάπως λιγότερο στους Καρκίνους. Μικρό µέρος της εύνοιας απολαµβάνουν και τα ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος και λιγότερο ο Αιγόκερως.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

Με εµφανή τα αποτελέσµατα της Πανσελήνου που πραγµατοποιείται στο ζώδιό σας στις 13 Οκτωβρίου ξεκινάει η τρίτη εβδοµάδα του Οκτώβρη. Ο Αρης απέναντί σας -τώρα επηρεάζεστε περισσότερο εσείς του πρώτου δεκαήµερου- δηµιουργεί νευρικότητα, κούραση και ανυποµονησία, προκειµένου να ξεµπερδέψετε µε τις δυσκολίες. Φανείτε υποµονετικοί και συνεργάσιµοι, µια και τώρα διακυβεύονται πολλά και στην εργασία και σε κάποιες από τις σηµαντικές σας σχέσεις. Βεβαίως υπάρχει πάντα η… στυφή επίδραση του Κρόνου παντού, αλλά µε τον ∆ία να εξισορροπεί τις καταστάσεις. Ο από µηχανής θεός του… παρά πέντε θα είναι πανταχού παρών. 

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ 

Είναι σαφές πως όταν γίνεται κάποια Πανσέληνος, ακόµα και αν δεν µας επηρεάζει άµεσα -όπως συµβαίνει µε αυτήν που γίνεται στον Κριό στις 13-, δηµιουργείται πάντα µια ρευστότητα και µια ακαταστασία. Εργασία, φυσική κατάσταση, ψυχολογία και πράγµατα που κρύβετε και δεν θέλετε να αποκαλυφθούν θίγονται, έστω και… ξώφαλτσα τώρα. Τον νου σας, λοιπόν, σε αυτά αλλά και στους… κρυφούς εχθρούς σας. Αρης και Αφροδίτη απέναντί σας µάλλον δίνουν το προβάδισµα στις αποφάσεις στον σύντροφο, στους συνεταίρους και στους στενούς συνεργάτες σας. ∆είτε πώς θα µπορέσετε να επωφεληθείτε και εσείς. Για να συµβεί, γίνετε πιο ευπροσάρµοστοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Εργασία και χαρά και κάποιες σχετικά ικανοποιητικές απολαύσεις έρχονται για εσάς. Μάλλον έτσι δείχνει ότι περνάει ο Οκτώβρης. Τώρα ως προς τη χαρά µπορείτε να έχετε και τις ενστάσεις σας, αφού η προσπάθεια θα είναι διαρκής και η κούραση θα σας βγαίνει από τη… µύτη. Οι απολαβές όµως µπορεί εκτός από υλικές να είναι και ηθικές. Η Πανσέληνος στις 13, παρότι µόνο… ξώφαλτσα σας πιάνει, µπορεί να δηµιουργήσει ένα θεµατάκι µεταξύ φιλίας, φλερτ, αισθηµάτων και εύχοµαι να µην τα µπερδέψετε. Από την Πέµπτη και µετά αλλάζουν κάποια πράγµατα και φαίνεται ότι θα έχετε πιο καθαρή εικόνα για όλα, τουλάχιστον µέχρι το τέλος της εβδοµάδας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Το γνωστό «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» μπορεί να επαληθεύεται αρκετά συχνά, αλλά όχι πάντα. Δεν υποστηρίζω βέβαια ότι περνάτε αρκετά καλά και ότι η αισιοδοξία τρέχει από τα μπατζάκια σας, αλλά να… Από την Τρίτη και μετά, όπως και να έχει και όσο και αν ζόρισε και η Πανσέληνος από το Σάββατο στις 12, κάπου υπάρχει και κάποιο αντίδοτο. Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό και το ταυτόχρονο σφυροκόπημα του Πλούτωνα και του Αρη τα τελευταία χρόνια είναι ώρες ώρες ανυπόφορα. Να θυμάστε όμως ότι σε κάθε εμπόδιο, σε κάθε αναποδιά θα υπάρχει και κάτι θετικό εκεί που χρειάζεται. Να το αναζητάτε. 

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Το σπίτι με τις ανάγκες του, συγγενικά πρόσωπα, ακίνητα, περιουσιακά και κληρονομικά θα απορροφήσουν πολύ από τον χρόνο και τα οικονομικά σας και αυτή την εβδομάδα και αυτό τον μήνα. Μην κάνετε λοιπόν έξοδα που δεν είναι πρώτης ανάγκης και μη ρισκάρετε στον βαθμό που εξαρτάται από εσάς. Αν μάλιστα είστε γεννημένοι μέσα τον Ιούλιο αυτό σας αφορά περισσότερο. Η Πανσέληνος εξάλλου στις 13 μπορεί να ανακινήσει και εκκρεμότητες σε κάποιον τομέα του Δημοσίου και τη Δικαιοσύνη. Η... φαγούρα και τα παράπονα στα ερωτικά ας μη γίνονται χωρίς σοβαρό λόγο. 
του 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μπορεί ο Οκτώβρης να είναι στο μέσον του και η Πανσέληνος στις 13 να φορολογεί κάπως αγενέστατα την τσέπη σας, ωστόσο δεν φαίνεται ότι οι δυσκολίες μπορεί να σας καταβάλουν. Βεβαίως αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας έχετε περισσότερους λόγους να παραπονιέστε, αφού πολλά από αυτά που έχετε επωμιστεί προέρχονται από τους άλλους. Τον σύντροφο, 
τους συνεταίρους και τους στενούς σας συνεργάτες. Γεγονός είναι ότι εκεί που τη μια στιγμή βλέπετε αδιέξοδο και εμπόδια, την άλλη συμβαίνει κάτι που εξισορροπεί την κατάσταση. Μην το βάζετε κάτω. Όλα παλεύονται. 

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 

Η εβδομάδα μας ξεκινάει με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται απέναντί σας στον Κριό στις 13 και με κάποιον τρόπο το Σάββατο στις 12, την Κυριακή στις 13 και τη Δευτέρα στις 14 δεν τη γλιτώνετε κάποια ταραχή. Συνεταιρισμοί, σχέσεις και συνεργασίες επί τάπητος και μέσα σε αυτές θα προκύψουν διαφορές και ασυνεννοησίες. Είναι βεβαίως και ο ¨Αρης στο ζώδιό σας που σας ωθεί στο να βάλετε τους δικούς σας κανόνες και τα δικά σας όρια στον γάμο και στη σχέση σας, αλλά ίσως θα πρέπει να εξετάσετε σε μεγαλύτερο βάθος τη φάση στην οποία βρίσκονται και οι άλλοι που σας πλαισιώνουν με οποιαδήποτε ιδιότητα. Μην αμελείτε τώρα την υγεία σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η εβδομάδα ξεκινάει με μια Πανσέληνο στις 13 στον Κριό και τα αποτελέσματά της έστω και έμμεσα μπορεί να επηρεάσουν κάπως την εργασία και την υγεία σας. Ευτυχώς όμως δεν πρόκειται για τίποτε το ανεπανόρθωτο. Όσο η εβδομάδα προχωράει προς το τέλος της τόσο θα δημιουργούνται πιο βολικές συνθήκες για τα σχέδιά σας, ενώ και οι συγκυρίες μπορεί να προσθέσουν ακόμα έναν… άσο στο μανίκι σας. Εργασία, οικονομικά, περιουσιακά αλλά και σχέσεις μπορούν να σας δώσουν πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Ταξίδια, μετακομίσεις, συμφωνίες, ΜΜΕ, σπουδές στα θετικά της εβδομάδας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Τι ετοιμάζετε, τι ψήνετε για την ακρίβεια εκεί στα μυστικά, στα κρυφά, σαν να μην μπορείτε ακόμα να εκφράσετε κάποια πράγματα. Με Αφροδίτη και Ερμή στο ζώδιo του Σκορπιού πολλοί από εσάς τώρα εκτός από τα δικά σας θα έχετε πιο έντονη την έννοια και τη φροντίδα κάποιου που σας έχει ανάγκη. Αυτό μπορεί να φέρει μια μελαγχολία, μια ψυχική επιβάρυνση, αλλά όπως και να έχει, ακόμα και στα δύσκολα ο Δίας στο ζώδιό σας θα σας συνδράμει και ψυχικά, και ηθικά, και πρακτικά. Προσοχή όμως σε μπερδεμένες ερωτικές καταστάσεις, που προέκυψαν πρόσφατα είτε σας απασχολούν πριν από το καλοκαίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Το μέσον του Οκτώβρη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιό σας να δίνουν... φονικές μάχες με τον Άρη από τον Ζυγό και στο καπάκι να έρχεται και η Πανσέληνος δημιουργούν ένα… δύσπεπτο κοκτέιλ. Το έχουμε ήδη πει ότι ο Οκτώβρης είναι ανταγωνιστικός, ρευστός και απρόοπτος και όσο και αν προσπαθήσετε να... ισιώσετε την κατάσταση, είναι δύσκολο να τα καταφέρετε. Ποια κατάσταση; Στην εργασία, στην οικογένεια, αλλά και με τους απαιτητικούς ανωτέρους. Μια διαφορετική περίπτωση, φυσικά, για τον καθένα. Φροντίστε να βρίσκετε λίγο χρόνο για ξεκούραση και δεχτείτε ότι υπάρχουν και εκπλήξεις σε αυτά που περιμένουμε από τους άλλους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Όλα για την κοινωνική αναγνώριση και καταξίωση. Χρόνος, χρήμα, προσπάθεια. Αυτά απαιτεί ο Οκτώβρης με την ελπίδα κάτι να εισπράξετε από όλα αυτά μέσα στον Νοέμβρη. Τώρα αν έχετε γεννηθεί μέσα στον Γενάρη, είναι σαφές ότι και τα απρόοπτα που συμβαίνουν εδώ και εκεί σας κουράζουν περισσότερο. Υπάρχουν όμως και οι βοηθητικοί πλανήτες Άρης και Δίας, που εκεί που οδεύετε προς την απογοήτευση, φέρνουν κάτι καλό και αναπτερώνουν τις ελπίδες και το ηθικό σας. Αυτή η εβδομάδα από το μέσον και μετά δημιουργεί κάποιες καλύτερες προϋποθέσεις τόσο για τη διάθεση όσο και για τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ας μη σταθούμε τόσο στην κούραση που νιώθετε προκειμένου να μπει το... νερό στο αυλάκι σε επαγγελματικά και οικονομικά, αλλά στο αν και κατά πόσον οι συνθήκες και οι συγκυρίες θα το επιτρέψουν. Με τα όποια αρνητικά του ο Οκτώβρης θεωρώ ότι ανήκει στους μήνες που μπορούν να δώσουν ώθηση στα σχέδιά σας και ακόμα να δημιουργήσουν ένα καλό υπόβαθρο για ξαναδείτε τις διάφορες σχέσεις σας και να βελτιώσετε όσες αξίζουν. Η Πανσέληνος στις 13 μπορεί να δημιουργήσει έξτρα έξοδα και να μπλοκάρει κάτι στα οικονομικά. Όχι όμως για πολύ.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  • ΚΡΙΟΣ: Πέµπτη και Παρασκευή.
  • ΤΑΥΡΟΣ : Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή 19
  • ∆Ι∆ΥΜΟΙ: Πέµπτη, Παρασκευή, Σάββατο
  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή 20
  • ΛΕΩΝ: Πέµπτη και Παρασκευή
  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από το βραδάκι της ∆ευτέρας έως και την Τετάρτη. Επίσης Σάββατο 19, Κυριακή 20
  • ΖΥΓΟΣ : Πέµπτη και Παρασκευή
  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σάββατο 19, Κυριακή 20
  • ΤΟΞΟΤΗΣ: -
  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τρίτη και Τετάρτη
  • Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Πέµπτη και Παρασκευή
  • ΙΧΘΥΕΣ: Από ∆ευτέρα βράδυ έως και Τετάρτη και Σάββατο βράδυ 19 και Κυριακή 20 

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

  • ΚΡΙΟΣ: Σάββατο 19, Κυριακή 20 ναι και όχι. Κυριακή 13 και ∆ευτέρα
  • ΤΑΥΡΟΣ : -  
  • ∆Ι∆ΥΜΟΙ: -
  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Κυριακή 13, ∆ευτέρα 14
  • ΛΕΩΝ: Από ∆ευτέρα απόγευµα έως και Τετάρτη
  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Από Πέµπτη έως και Παρασκευή
  • ΖΥΓΟΣ : Κυριακή 13, ∆ευτέρα 14, Σάββατο 19, Κυριακή 20
  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από ∆ευτέρα απόγευµα έως και Τετάρτη
  • ΤΟΞΟΤΗΣ: Από Πέµπτη έως Σάββατο απόγευµα
  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή 13, ∆ευτέρα 14, Σάββατο 19, Κυριακή 20
  • Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Από ∆ευτέρα απόγευµα έως και Τετάρτη
  • ΙΧΘΥΕΣ: Από Πέµπτη έως Σάββατο βραδάκι 
αστρολογικές προβλέψειςζώδιαΖώδια ΟκτωβρίουΒίκη Παγιατάκη