Lifestyle|25.11.2018 11:12

Μετακομίζουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Newsroom

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν στην έπαυλη Φρόγκμορ στο κτήμα του Ουίνδσορ της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, στις αρχές του επόμενου χρόνου, ενόψει της γέννησης του πρώτου παιδιού τους την άνοιξη.

«Το Ουίνδσορ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για εκείνους και είναι ευγνώμονες που η επίσημη κατοικία τους θα είναι σε αυτό το κτήμα», τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι το ζευγάρι θα μετακομίσει από το παλάτι του Κένσιγκτον, παρά το γεγονός ότι είχε ολοκληρωθεί ήδη η ανακαίνιση του διαμερίσματός τους, φούντωσε τις φήμες για κόντρα μεταξύ της Κέιτ και της Μέγκαν. Οι δύο γυναίκες είναι αρκετά διαφορετικές αναφέρει πηγή του Παλατιού, «Δεν τα πάνε καθόλου καλά», τονίζει.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν σχεδίαζαν να πάρουν ένα ευρύχωρο διαμέρισμα μέσα στο παλάτι για να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η ανακαίνιση, που κόστισε 1,4 εκατομμύρια λίρες ολοκληρώθηκε πριν ένα μήνα, το ζευγάρι επέλεξε να μην μείνει εκεί. Το νέο σπίτι είναι το δώρο της βασίλισσας προς το ζευγάρι και διαθέτει 10 δωμάτια, ενώ το σπίτι στο οποίο μένουν αυτή τη στιγμή έχει μόνο δύο.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, ενώπιον 600 καλεσμένων εκ των οποίων η βασίλισσα Ελισάβετ και πλήθος διασημοτήτων. 

ζευγάριΜέγκαν ΜαρκλΠρίγκιπας Χάρι