Lifestyle|15.10.2019 12:25

Σοφία Κοκοσαλάκη: Το μήνυμα από Δημήτρη Παπαϊωάννου και οι Ολυμπιακοί του 2004

Newsroom

Ο σκηνοθέτης, χορογράφος και χορευτής Δημήτρης Παπαϊωάννου αποχαιρέτισε με ανάρτησή του την Ελληνίδα σχεδιάστρια Σοφία Κοκοσαλάκη, η οποία πέθανε σε ηλικία 47 ετών τη Δευτέρα 14/10 μετά από μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου της γνωστής σχεδιάστριας που ζούσε στο Λονδίνο σκόρπισε θλίψη στον χώρο της μόδας. Ανάμεσα σε όσους την αποχαιρέτησαν με μια ανάρτηση στα social media ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι με την οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου συνεργάστηκε με την Σοφία Κοκοσαλάκη στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, για την οποία ανατέθηκε στη σχεδιάστρια η δημιουργία των ενδυμάτων. Η Κοκοσαλάκη ήταν τότε 32 ετών και είχε κληθεί να ντύσει 6.000 ανθρώπους για την τελετή. Εντύπωση τότε είχε προκαλέσει μεταξύ άλλων το φόρεμα Ocean Dress, με το οποίο εμφανίσθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο η Bjork.

Καθώς τραγουδούσε το επιβλητικό ένδυμα της Ισλανδής τραγουδίστριας ξετυλιγόταν σε έκταση 900 τ.μ. καλύπτοντας όλους τους αθλητές. 

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Παπαϊωάννου:

Δημήτρης ΠαπαϊωάννουκαρκίνοςΟλυμπιακοί ΑγώνεςΣοφία Κοκοσαλάκη