Lifestyle|26.10.2018 09:13

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Τετάρτης (24/10)

Newsroom

Κριός

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου θα σου δηµιουργήσει σκέψεις σχετικά µε τις ικανότητες και τις δυνατότητές σου. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να αναρωτιέσαι αν αξίζεις κάτι παραπάνω από αυτά που έχεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελµατικό επίπεδο και αυτά δεν θα φύγουν από το µυαλό σου.

Ταύρος

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονά σου θα φέρει στο προσκήνιο τις δικές σου ανάγκες και θα εστιάσεις σε αυτές. Ισως πάρεις µια απόφαση για διαπροσωπική σου σχέση την οποία σκεφτόσουν καιρό αλλά δεν ήξερες πώς να την υλοποιήσεις, σήµερα όµως είσαι αποφασισµένος/η να προχωρήσεις σε αυτήν.

Δίδυµοι

Η Πανσέληνος που πραγµατοποιείται σήµερα στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου θα φέρει στο µυαλό σου σκέψεις για καταστάσεις που σχετίζονται µε την καθηµερινότητα και θα σε αγχώσουν. Είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να κάνεις σενάρια στο µυαλό σου τα οποία δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα και θα σε κάνουν να πάρεις παρορµητικές αποφάσεις.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που πραγµατοποιείται σήµερα στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να αξιολογήσεις τους ανθρώπους που απαρτίζουν το φιλικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανό να νιώσεις πως µε κάποιους από αυτούς δεν σε συνδέουν πλέον κοινά στοιχεία, γι’ αυτό και θα πάρεις την απόφαση να τους αποµακρύνεις από δίπλα σου.

Λέων

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα ΣκορπιούΤαύρου θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να κλείσεις ζητήµατα που σχετίζονται µε την καριέρα σου. Αυτό µπορεί να µην είναι τόσο εύκολο, καθώς θα υπάρχουν στιγµές που θα νιώσεις πως θέλεις να πατήσεις το κουµπί και να εξαφανιστείς αφήνοντας τα πάντα µετέωρα.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που πραγµατοποιείται σήµερα στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου θα σε κάνει να πάρεις αποφάσεις σχετικά µε ένα µεταπτυχιακό, µια πιστοποίηση ή κάποιο σεµινάριο. Το να ξεκινήσεις κάτι από τα παραπάνω µπορεί να ξαφνιάσει τους γύρω σου, όµως εσύ ξέρεις πως ήταν κάτι που τριγυρνούσε στο µυαλό σου.

Ζυγός

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να µείνεις µακριά απ’ όλους και απ’ όλα και να κάνεις µια κουβέντα µε τον εαυτό σου. Αφορµή γι’ αυτό µπορεί να γίνει µια συζήτηση που είχες µε κάποιο δικό σου πρόσωπο ή µια σκέψη σχετικά µε ένα ζήτηµα του παρελθόντος.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονά σου (Ταύρου-Σκορπιού) θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να αξιολογήσεις πρόσωπα στα οποία έχεις δείξει την εµπιστοσύνη σου και ανήκουν στον στενό σου περίγυρο. Ετσι λοιπόν δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να µετράς τα υπέρ και τα κατά κάποιου συνεργάτη σου ή και του/της συντρόφου σου.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που πραγµατοποιείται σήµερα στον άξονα Σκορπιού Ταύρου θα σου δηµιουργήσει ανασφάλεια µε αφορµή κάποιο θέµα που µπορεί να έχει προκύψει στο εργασιακό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως ήρθε η ώρα να προχωρήσεις σε αλλαγές και µέσα σε αυτές να σκέφτεσαι ακόµα και την αλλαγή εργασίας.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου θα σου δηµιουργήσει ανησυχίες και ανασφάλειες που θα προέρχονται από αισθηµατικά ζητήµατα. Είτε είσαι ελεύθερος/η είτε βρίσκεσαι σε σχέση, κάτι σε απασχολεί και σε ανησυχεί και ψάχνεις τρόπους να το διευθετήσεις. Σκέψου το ενδεχόµενο αυτές οι σκέψεις να µην ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου θα σε βάλει στη διαδικασία ανησυχίας για θέµατα που απασχολούν ανθρώπους της οικογένειάς σου. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα µέσα από έναν µεγεθυντικό φακό και θα υπερβάλλεις µε τα συναισθήµατα και τις ανησυχίες σου.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος που πραγµατοποιείται σήµερα στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να «µετρήσεις» τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου ώστε να δεις αν έχεις κάνει τις σωστές επιλογές. Η επαφή µε κόσµο θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, αρκεί να µην ξεκινήσεις να µετράς κάθε κουβέντα που θα ακούσεις.

Η Σμάρω Σωτηράκη στο e-zwdia.gr

ζώδιαωροσκόπιοζώδιο