Lifestyle|16.10.2019 14:01

Ελένη Ασημάκη - GNTM: «Κάνω μεταγγίσεις αίματος ανά 14 μέρες στο νοσοκομείο» (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Τετάρτης (16/10), η Ελένη Ασημάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα». Το όμορφο κορίτσι του «GNTM 2», που ήταν το μεγάλο φαβορί για τον πολυπόθητο τίτλο του ριάλιτι μόδας, τελικά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και την υποχρεώνει σε μεταγγίσεις αίματος κάθε 14 μέρες.

«Τα αιμοσφαίριά μου έχουν σχήμα δρεπανιού γι' αυτό και λέγεται δρεπανοκυτταρική αναιμία. Όταν, λοιπόν, περνάνε τα αιμοσφαίρια από τις αρτηρίες, λόγω σχήματος, βουλώνουν με αποτέλεσμα να μην περνάει οξυγόνο και έτσι δημιουργούνται οι κρίσεις της δρεπανοκυτταρικής που είναι αρκετά επώδυνες και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο» περιέγραψε η νεαρή καλλονή.

Παράλληλα, η Ελένη Ασημάκη μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που σημαδεύτηκαν από τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της, όταν εκείνη ήταν οκτώ ετών, αλλά και από την απουσία του πατέρα της. «Έχασα τη μαμά μου σε πολύ μικρή ηλικία. Έπαθε εγκεφαλικό και το ξεπέρασε όσο ήταν στο νοσοκομείο, αλλά μετά από 2-3 εβδομάδες, και ενώ οι γιατροί έλεγαν πως η πορεία της ήταν σταθερή, έφυγε από καρδιακό. Την ημέρα που έχασα τη μητέρα μου θυμάμαι ότι ήμουν στο σπίτι της κολλητής μου και τα αδέρφια με άφησαν εκεί λέγοντάς μου ότι η μητέρα μου είχε πάει ένα ταξίδι» ανέφερε αρχικα και συνέχισε: «Τα αδέρφια μου με πήραν μετά από μια εβδομάδα και για αρκετό καιρό δεν ήξερα ότι η μαμά μου είχε πεθάνει. Είχαμε μια πολύ στενή σχέση. Ήταν τα πάντα για μένα, ήταν η στήριξή μου, ο πατέρας μου και τα αδέλφια μου θεώρησαν ότι θα ήταν πολύ βαρύ για ένα κοριτσάκι 8 ετών να μάθει ότι η μαμά του πέθανε. Μου είχαν πει ότι η μαμά έχει πάει ένα ταξίδι στον ουρανό και με τη φαντασία μου εγώ πίστευα ότι ήταν στον ουρανό και ότι κάποια μέρα θα γυρίσει και θα την ξαναδώ. Στα 12 μου έμαθα από τι πέθανε».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάδοχη οικογένεια που τη φρόντισε για πέντε χρόνια, χωρίς ωστόσο να τη νιώσει ποτέ δική της, αλλά και για το μεγάλο της όνειρο να κάνει καριέρα στον χώρο της μόδας.

T
T
  
GNTM 2GNTMΕλένη Ασημάκη