Lifestyle|17.10.2019 16:37

Καλλιστεία 2019: Η Ραφαέλα Πλαστήρα από τα Τρίκαλα είναι η νέα Σταρ Ελλάς

Newsroom

Στο ανακαινισμένο Θέατρο Alhambra πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, 17 Οκτωβρίου τα «Καλλιστεία 2019» με μεγάλη νικήτρια και νέα Σταρ Ελλάς την όμορφη Ραφαέλα Πλαστήρα. Η Ραφαέλα είναι 20 ετών και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο (MAVO), με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία.

Ο φετινός διαγωνισμός - ο οποίος έφερε ξανά στο προσκήνιο τον θεσμό των καλλιστείων που είχε σχεδόν ξεχαστεί τα τελευταίες χρόνια -  είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού «Μαζί για τη Ζωή».

Ραφαέλα Πλαστήρα (NDP photo)

Η Ραφαέλα Πλαστήρα ασχολείται με τον τομέα της περίθαλψης και της πρόνοιας. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση. Στα 17 της χρόνια κατέκτησε τον τίτλο της Miss Teen Thessaly 2016, ενώ συμμετείχε στην Αλβανία στον διαγωνισμό Miss World Summer 2017.

Η Τρικαλινή Ραφαέλα σε δηλώσεις της παραδέχθηκε ότι ήθελε από μικρή να φορέσει το στέμμα της ομορφιάς. «Κυνηγάω τα όνειρά μου, παλεύω πάντα στη ζωή μου και προσπαθώ πάρα πολύ για να πετύχω τον στόχο μου… Κατά βάθος το πίστευα αλλά φέτος ήταν πολύ σκληρός ο ανταγωνισμός» απάντησε στην κάμερα. Θεωρεί πως πέρα από την εξωτερική της εμφάνιση, η προσωπικότητα ήταν αυτή που την έκανε να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες. Η Ραφαέλα που έχει μεγαλώσει στην Ολλανδία, ασχολείται εντατικά με το μόντελινγκ, ενώ αποκάλυψε πως εκεί η μητέρα της έχει ένα ελληνικό εστιατόριο. Επόμενο βήμα της να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Miss World» και φυσικά να φέρει πίσω έναν τίτλο.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Η αναπληρωματική Σταρ Ελλάς

Η Ιωάννα Χαντζή εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς. Είναι 22 ετών και κατάγεται από τα Λουτρά Αιδηψού (Β. Εύβοια). Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και στον ελεύθερο χρόνο της γυμνάζεται και κάνει χορό.

Καλλιστεία: Ποιες κέρδισαν τους τίτλους Μις Ελλάς και Μις Τουρισμός 

Μις Ελλάς για το 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολάνη. Η 23χρονη από την Αθήνα σπουδάζει στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται, διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι.

«Είμαι πολύ συγκινημένη και πολύ χαρούμενη… είναι όνειρο για μένα να κατακτήσω έναν τόσο σπουδαίο τίτλο όπως αυτόν της Μις Ελλάς» δήλωσε η Έρρικα. «Θα ήθελα να κατακτήσω και κάποιον τίτλο στο εξωτερικό» συνέχισε η μελαχρινή καλλονή που δήλωσε ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά για να συμβεί αυτό.

Καλλιστεία 2019: Μις Τουρισμός 2019 η Μαριάννα Περατσάκη. Η νεαρή Χανιώτισσα είναι 23 ετών. Σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει λογοτεχνία και πηγαίνει ταξίδια. Πέρυσι είχε κατακτήσει τον τίτλο της Μις Κρήτης και ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Χανίων στις εκλογές του περασμένου Μάη με τον συνδυασμό «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», με επικεφαλής τον Ευτύχη Δαμιανάκη.

Ραφαέλα ΠλαστήραΣταρ ΕλλάςΚαλλιστεία 2019